Ahojte. Viete mi poradiť dobrú gynekológiu v Bratislave?? + Ma zaujíma či aj vykonávajú pôrody, niekde v nemocnici.Najlepšie takú čo nie je súkromná a neutratim za všetko majland. Ďakujem.
@zuzanka.zuzu samozrejme, preto si odo mňa pýtal p. Doktor 50€ ročne za antikoncepciu aj keď bol zazmluvneny s mojou poisťovňou. Samozrejme to takto funguje 👍👍
antikoncepcia v nasom katolistane nie je kategorizovana zo zdrav.poistenia 😉 dalsia pripomienka odveci?
@zuzanka.zuzu nie za to, že si ju kúpim. To je asi logické nie? Za ročnú komunikáciu si pýtal cca 28€ a za predpis antikoncepcie 30€. Lebo to vraj nie je súčasť vyšetrenia
ved teraz ti to pisem a este aj sama si to napisala 🙈 "nie je to sucast vysetrenia" - chapes??? tzn.nepreplati mu to poistovna. vysetrenie preplati. keby si mala ist na priamu platbu aj s vysetrenim tak zaplatis napr.80e... ja som predsa nepisala o kupe samotnej antikoncepcie. nechapes ze?
Môže si dať cenník aký chce...niekto má ročný poplatok, druhý tehotenský balíček ..
U iného iba prídeš a si o 50 eur lahsia
@zuzanka.zuzu a to akože neznamená, že toto nechcem?? Mala som gynekológa, ktorý si nepýtal nič za nič. Aj tak sa mu z poistenia sťahuje poplatok. Preto som napísala, že hľadám takého najlepšie. Keď sa nebude dať a bude dobrý nemám problém si zaplatiť. Ale nechcem a ani nemôžem chodiť od jedného k druhému
vsetci su sukromni 🙈 ide o to ci maju zmluvu s tvojou poistovnou. preto jedna plati 0e a druha za to iste 50e... zeny uz sa to raz naucte.