Dobrý gynekológ v Bratislave

20mariana06
25. feb 2022

Zdravím vás všetkých žienky.prosimvas poraďte mi ozaj dobreho gynekológa v Bratislave. Ktorý je úprimný j vám a odborník ako ka byť
Najlepšie Bratislava 4.Dubravka Lamač Karlovka

remma
25. feb 2022

@20mariana06 MUDr. Blaskova v Dubravke

nmhc
25. feb 2022

@20mariana06 ja odporúčam síce súkromník ale nedám dopustiť. Richard Jakab (mediconet)

nikdenikto
25. feb 2022

@20mariana06 doc.Ferianec - Gynsana, predtým pôsobil v Gynaex.

patka_673
28. feb 2022

tak kazda zienka sme v tomto ina podla coho si vyberame lekarov v tejto oblasti vzhladom na to, co nam vyhovuje a ake mame poziadky. ja chodim k dr. Millymu a za mna je super on 🙂 a ty si sa prestahovala do BA, ked hladas lekara alebo ides vymenit aktualneho?

azzflo
28. feb 2022

mudr. Milly

verca888
3. mar 2022

Patka_673 no tak to uz ked sa prestahujes do ineho mesta, to mi pride asi take automaticke, si tam hladat lekarov ako dochadzat ci? 🙂
Azzflo aj ty k nemu chodis? 🙂

patka_673
8. mar 2022

@verca888 tak hej ale vies co mam kamosky, ktore kludne dochadzaju za vysetreniami 🙂 takze to je take individualne a na kazdom ako sa rozhodne 🙂 mne toto prislo ako najrozumnejsie riesenie a predsa len aj som si rychlo nasla spominaneho pana doktora 🙂 ale tak na druhej strane, ani si neviem predstavit, ze by som mala dochadzat keby bola nejaka chumelica a vela snehu na cestach, este ze sa uz otepluje pomaly 🙂

co_co
16. mar 2022

Je to v dnesnej dobe take vselijake, lebo verim ze su aj neprijemni ti lekari, ked im clovek povie ze od nich odchadza lebo si nasiel niekoho ineho no. Ako mali by to akceptovat ale co si budeme hovorit. Patka_673 a ty ku komu chodis?

tyfany3
19. mar 2022

@20mariana06 neviem ci je to este aktualne, iba som chcela dodat, ze ja mudr. Milleho vobec nedoporucujem. Nejavi velky zaujem o pacientky, info z neho treba tahat ako z chlpatej deky, vysetri Vas doslova za par sekund, plati sa "za vsetko" aj ked je zazmluvneny, prijimacia kancelaria sestier nieco hrozne, tlacia sa v malinkej izbe, hovoria jedna cez druhu, dovolat sa k nim je naozaj umenie...aktualne som este unho, ale uz hladam noveho lekara, moje dalsie 2 kamosky od neho uz odisli:( Nedoporucujem...

beata_ra
21. mar 2022

Tak myslim si, ze cele je to o tom, ze co akej zene vyhovuje. Co_co suhlasim s tebou, ale ani sa vlastne necudujem ze je to zdravotnictvo tam kde je, po celej tej situacii s covidom vies ako. Tyfany3 vazne? To ma mrzi no, ale tak co ja k nemu chodim tak taky pocit nemam, mne vyhovuje. Ale kazda zienka nech sa rozhodne sama za seba 🙂
Len by aj mna zaujimalo ci uz si si nasla teda nejakeho doktora alebo este hladas?

eri444
22. mar 2022

No ja neviem @tyfany3 tiež k nemu chodím a mne vyhovuje aj čo sa týka komunikácie aj vyšetrení. Ale rozumiem, že každá sme iná a ako napísala @beata_ra nech sa žena rozhodne sama za seba 🙂 To je v tejto dobe asi najdôležitejšie. A vlastne autorka, už si našla niekoho? Neviem či si aj písala 🙂

opuska
23. mar 2022

tiez by som suhlasila ze sa to velmi lisi aj od typu zeny. ked som bola este nastrocna a chodila som k doktorke jednej ale ze vobec mi nesedela. taky jej komunikacny pristup ze uff, som sa bala aj hocico opytat, takze za mna je ok doktor muz.

grankosko
28. mar 2022

Inak čo si tak všímam tak v poslednej dobe veľa žien hľadá gynekológa. Teraz je otázka, či hľadajú preto, lebo s tým aktuálnym nie sú ok alebo prečo? Lebo zase povedzme si čo sa týka zdravotníctva, je celkom zložitá situácia na Slovensku.

baska_nice
30. mar 2022

tazko povedat cim to je ale ako nemyslim ze sa to tyka len tejto oblasti ale tak vseobecne aj zubarov napriklad. a suhlasim ze vo vacsej miere sa to ale tyka pristupu doktorka a aj riesenia problem ak nejake nahodou nastanu.

veronika_e
5. apr 2022

Zienky aj ste poradili nejakeho doktorka? Lebo neviem ci som prehliadla, ak nahodou 🙂 Baska_nice ano akoze to je tak, ale na tom nie je nic zle, ked si ludia menia lekarov ak teda chcu, otazne je ake ci ten alebo onen lekar este prijima novych pacientov 🙂

saskat
15. okt 2022

@nmhc kolko to prosim stoji v tom mediconete? Vobec tym programom nerozumiem a ziadnu cenu som nenasla na stranke..

nmhc
15. okt 2022

@saskat 150€ ročne platím. Ale vždy ti po roku volajú že či chces pokračovať, nie že to automaticky predlžujú. A ak tam máš viacerých lekárov, tak viem, že sú nejaké balíčky, že ťa to vijde menej, ale koľko už netuším. Ja tam mám len gynekológa, ale som nadmieru spokojná so všetkým.