Ahojte! 🙂 Viete mi, prosim, niekto poradit nejakeho dobreho gynekologa/gynekologicku v Bratislave? Prestahovala som sa sem pred par mesiacmi a nechce sa mi dochadzat na stredne Slovensko, v pripade, ze sa vyskytne nejaky problem. Tiez mam na to osobne dovody, kedze v rodnom meste som uz raz gynekologa pre nespokojnost menila a tak nejak je ten novy este horsi (uplne kasle na vysetrenia v pripade, ze sa objavi nejaky problem, nenecha ma ani dohovorit a opiera sa o informacie v karte, bez toho aby si pozrel aj predosle strany, takze jeho usudok je nespravny pre chybajuce informacie, ktore nakoniec aj tak musim doplnat, bolesti chce tlmit len liekmi- opat bez vysetrenia a hladania priciny, lebo vsak to je najjednoduchsie!) Rada by som sa vyhla dalsiemu sikovnikovi, ktory zanedbava svojich pacientov 🙂 Vopred dakujem za Vase rady 💜
Z mojej dobrej skusenosti viem odporucit Mudr. Durinovu. Ordinuje na Racianskej pri Figare. Pristup, vysetrenia a aj organizacia ordinacie super. Rocny poplatok je 40 eur.
Ja chodím do gynaexu. Je to nazahradnickej. Platí sa každé vyšetrenie, ale každý doktor je super a aj sestričky. A teraz keď som potrebovala zákrok, zavolali do ruzinova a hneď na druhý deň som mala termín. Všetci tí lekári zároveň robia v Ružinove.
Gynaex.sk
Ak by niekto ďalší hľadal info k lekárke Závodskej, začala som ku nej chodiť teraz počas tehotenstva. Pracuje v klinike Frais (na ktorej stránke to naozaj vyzerá, že za každý zákrok sa platí, ale mne stačilo mať zaplatený ročný poplatok vo výške 60€ ako administratívny poplatok, ktorý zaviedli v tomto roku a inak nič navyše som neplatila) som poistená v dôvere a aj na ich stránke je vedená ako lekár, s ktorým majú uzatvorenú zmluvu.
Uzasna doktorka Miroslava Zavodska z Kocha (je to sukromna klinika).