Ahojte,
viete mi prosim poradit dobreho detskeho neuro v ba pripadne v okoli? A naj aby tam nebili cakacie lehoty 3 mesiace 🙈
Pokojne aj sukromna klinika.
Dakujem
@sam2 v petrzalke na strecnianskej lubica Taligova v pondelok som volala a v stvrtok malu uz vysetreli 20 eur sa plati.
@miruska1906 u nej sme boli pred 3m. Povedala, ze vsetko je ok. No nemam ten pocit 🤷♀️ Preto by som chcela nazor este jedneho neurologa 😊
odporucam sinalgis, doktorku ostrihonovu boli sme velmi spokojni
Sinalgis, rovnako doktorka Ostrihoňová...je to super odborníčka.
My ideme do sinalgisu. Len budeme cakat pol roka na termin ( jeden nam zrusili koli ich karantene ).
@sam2 to ano ☹ mozes skusit este Zavodsku na Antolskej, na posudenie stavu ok, ale ak potrebujes nieco specianejsie, tak urcite Sinalgis ci Kramare ☹ Skus im do telefonu povedat svoj problem a nech oni rozhodnu, ci to pocka alebo nie. Neviem o aky probem ide, ale ak ma byt vysledkom napr. odporucenie vojtovky ci inych rehabiek, mozete skusit rovno rehabilitacnych lekarov a pomedzi to cakat na termin u neuro.
@sam2 Ahoj, mozem ti poradit, lebo tiež som toto riešila. Najlepsia sukromna klinika je Sinalgis, ale maju aj pol roka vybookovane terminy. Co bolo pre nas neprijatelne s malym babom. Tak sme isli na Kramare - nic sa tam neplati a doktori aj sestricky uzasni. U Taligovej sme boli tiež a poviem ti, ze oba vyšetrovala maleho asi 5 minut, na Kramároch poctivo 20 minut. Vsetko pekne vysvetlili. Taligovu naozaj neodporucam. Bud Sinalgis alebo Kramare. Vela stastia 🍀
@matovicova ahoj, dakujem. Na kramaroch prvy termin az vo februari 2021. Ale podarilo sa mi vybavit termin na 24.11.v Sinalgis 😊
Maminy z BA, prosim, kde chodite na detsku neurologiu mimo BA? Aktualne je to katastrofa, nudch neprijima novych pacientov vobec, Signalis dava terminy az na buduci rok (!!!!), mame volat v novembri. 😵💫
@ninahornakova ja som dostala odporucanie na detsku neurologicku v dunajskej strede myslim kovacova sa vola
@ninahornakova Ahoj uz sa ti podarilo niekam objednat ? Ak ano kam prosim ?
@ria_123 ja len, ze pred tyzdnom na kramaroch mi opatovne povedali,ze oni neberu, nam sa podarilo v sinalgise v podstate z hodiny na hodinu o pol deviatej som volala o desiatej sme uz mali termin, no nasa ma dva mesiace a.podozrenie, ze jej nerastie hlavka, tak nam dali urgent termin, tak odporucam volat a detailne opisat problem, mozno termin najdu
@ria_123 prepac, nesledovala som to tu. az teraz v novembri sme sa objednali na februar do sinalgisu. nudch som ani neskusala.
sinalgis na mileticke, ostatni su vybookovani