Dobrý detský neurológ v Bratislave

sam2
12. nov 2020

Ahojte,

viete mi prosim poradit dobreho detskeho neuro v ba pripadne v okoli? A naj aby tam nebili cakacie lehoty 3 mesiace 🙈
Pokojne aj sukromna klinika.
Dakujem

zuzka251
12. nov 2020

sinalgis na mileticke, ostatni su vybookovani

miruska1906
12. nov 2020

@sam2 v petrzalke na strecnianskej lubica Taligova v pondelok som volala a v stvrtok malu uz vysetreli 20 eur sa plati.

sam2
autor
12. nov 2020

@miruska1906 u nej sme boli pred 3m. Povedala, ze vsetko je ok. No nemam ten pocit 🤷‍♀️ Preto by som chcela nazor este jedneho neurologa 😊

pandusica
12. nov 2020

odporucam sinalgis, doktorku ostrihonovu boli sme velmi spokojni

popa86
12. nov 2020

Sinalgis, rovnako doktorka Ostrihoňová...je to super odborníčka.

ajvy66
12. nov 2020

My ideme do sinalgisu. Len budeme cakat pol roka na termin ( jeden nam zrusili koli ich karantene ).

sam2
autor
12. nov 2020

@ajvy66 len ja tolko cakat nemozem sakra 🤨

ice8
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sam2
autor
12. nov 2020

@ice8 vsak jasne, ze skusim zajtra zavolat

zuzike123
12. nov 2020

@sam2 ak mate akutny stav, vezmu vas na kramaroch a tusim aj v sinalgise velmi rychlo, ak nie, nacakate sa niekolko mesiacov vsade ☹

sam2
autor
12. nov 2020

@zuzike123 no akutne to asi nie je. Neviem 🤷‍♀️ Uvidim co pediatricka. Inac tie cakacky su katastrofa. Pri babatkach je to na 2 veci. Kedze tam potrebuje clovek termin dost rychlo 😔

zuzike123
12. nov 2020

@sam2 to ano ☹ mozes skusit este Zavodsku na Antolskej, na posudenie stavu ok, ale ak potrebujes nieco specianejsie, tak urcite Sinalgis ci Kramare ☹ Skus im do telefonu povedat svoj problem a nech oni rozhodnu, ci to pocka alebo nie. Neviem o aky probem ide, ale ak ma byt vysledkom napr. odporucenie vojtovky ci inych rehabiek, mozete skusit rovno rehabilitacnych lekarov a pomedzi to cakat na termin u neuro.

sam2
autor
13. nov 2020

@zuzike123 vojtovku asi zrovna nie, ale rehabky urcite potrebovat bude 🤷‍♀️ Tak to skusim teda najprv tak 😊
Dakujem

andy1206
15. nov 2020

@zuzka251 za nas tiez spokojnost v Sinalgis na mileticovej. Platila som 60euro

matovicova
17. nov 2020

@sam2 Ahoj, mozem ti poradit, lebo tiež som toto riešila. Najlepsia sukromna klinika je Sinalgis, ale maju aj pol roka vybookovane terminy. Co bolo pre nas neprijatelne s malym babom. Tak sme isli na Kramare - nic sa tam neplati a doktori aj sestricky uzasni. U Taligovej sme boli tiež a poviem ti, ze oba vyšetrovala maleho asi 5 minut, na Kramároch poctivo 20 minut. Vsetko pekne vysvetlili. Taligovu naozaj neodporucam. Bud Sinalgis alebo Kramare. Vela stastia 🍀

sam2
autor
17. nov 2020

@matovicova ahoj, dakujem. Na kramaroch prvy termin az vo februari 2021. Ale podarilo sa mi vybavit termin na 24.11.v Sinalgis 😊

ninahornakova
12. júl 2022

Maminy z BA, prosim, kde chodite na detsku neurologiu mimo BA? Aktualne je to katastrofa, nudch neprijima novych pacientov vobec, Signalis dava terminy az na buduci rok (!!!!), mame volat v novembri. 😵‍💫

pandusica
13. júl 2022

@ninahornakova ja som dostala odporucanie na detsku neurologicku v dunajskej strede myslim kovacova sa vola

ria_123
26. júl 2022

@ninahornakova Ahoj uz sa ti podarilo niekam objednat ? Ak ano kam prosim ?

pandusica
26. júl 2022

@ria_123 ja len, ze pred tyzdnom na kramaroch mi opatovne povedali,ze oni neberu, nam sa podarilo v sinalgise v podstate z hodiny na hodinu o pol deviatej som volala o desiatej sme uz mali termin, no nasa ma dva mesiace a.podozrenie, ze jej nerastie hlavka, tak nam dali urgent termin, tak odporucam volat a detailne opisat problem, mozno termin najdu

ninahornakova
17. nov 2022

@ria_123 prepac, nesledovala som to tu. az teraz v novembri sme sa objednali na februar do sinalgisu. nudch som ani neskusala.

ria_123
18. nov 2022

@pandusica My sme boli nakoniec v Brne sice ako samoplatci ale nevadi . 🙂