Ideme zajtra do Ba,chceme ist do muzea prirodovedeckeho a potom sa v jeho okoli naobedovat? Ktoru restauraciu odporucate tam v okoli,kde je aj detsky kutim[4 a 7 rocne.dieta] ? Diki
ja len jedna poznamka - ziadna dobra restauracia nema detsky kutik.
a 4 a 7 rocne deti by uz mali zvladnut obed bex hrania
ale v Auparke je detsky kutok, kde sa viete najest
Be About a myslin, ze tam je taky pidi stolik na hranie.
@nyusika ty asi myslis nejaku high cuisine restauraciu. Ja nevidim dovod, aby v lepsej restauracii nemali dobry kutik, ja ako matka to velmi ocenim. V polsku sme boli v perfektnej restauracii, doteraz s laskou spominam, ze sme sa v kkude hodinu naobedovali, vypili pohar vina a deti sa cely cas hrali.
@sinda11 odporucam mint, nie je uplne blizko, ale mas to zopar zastavok, pripadne sa prejdete
@h2 tak keď dokážu stolovať, nepotrebujú kútik.
Ty máš inú názor, ja iný ..a je to v poriadku.
Podľa môjho názoru nemá čo robiť detský kútik čo v reštaurácii.
Bežne donesú čašníci deťom nejaké farbičky, kým čakajú na objednávku.
A ešte mi vadia nahlas pustené rozprávky na mobiloch, či tabletoch.
@sinda11 nechodím MHD, ale podľa plánovača električkou č.1 na Poštovú, cez podchod pešo na Hodžovo námestie a prestúpiť na trolejbus 44, 47
https://imhd.sk/ba/planovac-cesty
@nyusika aj dnes sme boli v pat hviezdickovom hoteli sa najest, a bolo v restike tolko decibelov, ze by sa tam detsky vreskot stratil uplne. Ja mam rada pri jedle druzne debaty cez cele stoly, nevadi mi ruch, cize ani tie vrieskajuce deti, a ked su este zavrete v kutiku a neotravuju nikoho, je to perfektne
@sinda11 ja odporúčam Be About. Je to hneď vo vedľajšej ulici. Keď som bola naposledy, mali aj taký mini kútik, pár hračiek.