Ahojte Baby, prosím poraďte dobrú autoškolu v Petržalke, hlavne kde je trpezlivý a ochotný inštruktor, prípadne ak ste si robili/ robila autoškolu teraz počas pandemie ako to prebiehalo, mali ste teóriu v autoškole alebo online ? Ďakujem veľmi pekne za každý komentár 🙂
Ahoj, ja som robila v happy driver,su tam v pohode instruktori, dobre naucia ja som mala skusky v polke decembra, chvalabohu ze sme stihli termin 😀je to na zahradnickej oproti radosinskemu divadlu
@gabika0825 no ja viem o jednej čo teraz funguje, dokonca majú od budúceho týždňa ďalší kurz, ale hodiny majú online
@eskop dakujem 🙂
No tak to neviem, ale baby písali na tej téme že vôbec. A ani by nemali byť vraj povolené
@gabika0825 jasné no asi teraz by sa moc nemali robiť takéto kurzy, ja skôr len tak informačne zatiaľ zistujem
@gabika0825 prosím neviete názov tej diskusie čo spomínate ? Ďakujem
Waso, uplne najlepsia autoskola
@zuzanna822 ďakujem a mali ste tam dobrého inštruktora prípadne dá vybrať či len toho koho vám dajú ? A koľko to prosím celé trvalo ? Ďakujem
Ano dalo sa vybrat, vsetci velmi ochotni- 20 mojich spoluziakov tam tiez robilo, vsetci dali na 1. Krat a trvalo to individualne- podla toho ako si si navolila jazdy
@zuzanna822 a môžem sa ešte spýtať pred akým časom ste tam robili autoškolu ?
Ahoj, kde si nakoniec robila? Tiez zhanam niekoho na kondicne jazdy v Petržalke
Autoskoly vraj teraz nejdú vôbec. Jedna téma tu už bola kde sa niekto pýtal a baby písali že sú zatvorené, nefungujú jazdy a vraj ani teórie