Dobrá autoškola v Bratislave - aktuálne info

mitko
7. aug 2022

Dobry den prajem, poradte mi prosim dobru autoskolu v Bratislave, kde ste boli ozaj spokojne/ni. Ak mate niekto cerstve skusenosti prosim. Pripadne aj take, kde by instruktorkou na jazdy bola zena. Dakujem velmi pekne.

janka2501
8. aug 2022

dcera ma skusenost s autoskola Junior - sidlia na Herlianskej, a autoskola Prestige-sidlia na Seberiniho

obrik
14. sep 2022

moja dcéra teraz robila vodičák od februára do júla u p. Preisingera - autoškola CRS Servis (sídli v Petržalke na Rusovskej) a bola teda max. spokojná. Hovorila, že on teda nestresuje, ale pokojne vysvetlí, nezvyšuje hlas... aj teóriu, že dobre vysvetľoval. A teda skúšky spravila bez stresu na prvýkrát. Takže určite v jej mene môžem odporúčať.

vinifred
24. apr 2023

Určite nie Waso Wolkrova..

leeshka
21. aug 2023

@vinifred preco nie waso wolkrova prosim?

vinifred
21. aug 2023

@leeshka dcéra bola 3 krát,potom prestala..správanie "hej ty tam v čiernej mikine" ,masovka,nervózny,jej kamarát jedného okomentoval,že je tam taký uhučaný komunista..presne..vyhoretí...nie...

vinifred
21. aug 2023

@obrik hej,je to tak..len pánko je starý a 2 krát nás odmietol..🤷

minohu
22. aug 2023

@mitko ahoj, za mňa môžem určite odporúčiť autoškolu art.. robil som si u nich kurz asi pred dvoma mesiacmi a maximálna spokojnosť.. tuším, že sú aj noví, resp. nie sú nejako extra na "trhu" a tým pádom majú aj nové autá, takže ako pre milovníka áut to bolo super 🙂 Lepšie ako jazdiť na nejakom rozhrkanom Punte :D rovnako aj inštruktor Daniel bol super, taký profesionálny a ľudský prístup..