Do akých barov chodia podnikatelia v Bratislave, v Nitre a v Trnave?

22. aug 2021

Do akých barov chodia bohatý muži (podnikatelia) ???? napr. v BA,NR, TT???

ivkazba
22. aug 2021

Bohatý muži určite nikam. Bohatí zrejme áno.

tramtada31
22. aug 2021

Zvykli chodit na diskotéky, teraz v čase corony podľa mna ani nikde. Skôr si úľov nejakeho ITckara. Po 10 rokoch praxe bude zarabat 5-6tisic eur a je to istejšie ako podnikatel(v mojom okoli ich bolo niekoľko a časom ich dosť krachlo a majú teraz mzdu pracovníka Volkswagenu). A pri ITckarovi máš istotu, že tá zajtra nevymení a bude ešte vdacny, že tá má.

iffushka
22. aug 2021

To chces nejakého zbaliť? S takou gramatikou a asi aj intelektom? Nevychádzajú z domu radšej.

sisa_s
22. aug 2021

@tramtada31 to co su za nazory o IT preboha 🙄😬 ja ich poznam teda dost a nie su to blbci odkazani na to, aby sa na nich nejaka zenska nalepila a nemohol ju vymenit 😀 a vdacny, ze ju ma 😀 s takou gramatikou isto

janasim
22. aug 2021

Mne sa snad sniva😀

zanka10
22. aug 2021

@sisa_s tak ja poznam dvoch autistickych itckarov ( a kopu dalsich samozrejme ok), co maju pole dancerky... 🤣 a lave do prace, este maju baby sitterku a upratovacku na deti. ani pekne niesu, ale pozy vedia dat riadne a hlavne drzia hubu a krok - to si pochvaluju. takze netreba mat ani o mudrejsich chlapoch velku mienku, ti su niekedy este zranitelnejsi 🤣🤣😞😞😞 dalsi si dovliekol indonezanku

zanka10
22. aug 2021

@janasim este je nadej ze ide o financne poradenstvo tak chce najst bonitnych klientov

sisa_s
22. aug 2021

@zanka10 no ja poznam asi 20 blizsie a vsetky maju inteligentne, sympaticke priatelky/manzelky, oni rovnako cvicia, staraju sa o seba, ziadni umasteni nerdovia, co skocia po prvej babe, ktoru stretnu 😀

zanka10
22. aug 2021

@sisa_s tito sa aj porozvadzali, toto je uz povedzme, druhe kolo. mna to teda dost desi. ale inak asi mas pravdu je vela aj normalnych. no tychto autorka asi v podniku nestretne 🤣 maju rozne gaming komunity atd kde ich chodia vylovovat take rozhodnozky ako spomenute manzelky v mojom prispevku.

nevenka
22. aug 2021

@sisa_s ja mam IT ckara, no asi ho poslem po ten plat, to kde davaju 6-tku? 😁

mimka1402
22. aug 2021

Ja som spoznala niekoľkých a zväčša náhodou. A úprimne chlap na úrovni takéto pipky, hneď odhalí. 😉 Ja som sa častokrát dozvedela, že ma milión na účte až po dlhšej dobe čo sme sa spoznávali a úprimne? Chlap ako iný. Len lepšie vedia manipulovať a pekne rozprávať, ale samozrejme sú aj normálni.😁 Ale do toho by som nešla, stačilo mi ako sa šli roztrhať, keď som nezmenila správanie ani po takej info, ani som im neskočila do postele či nezačala nejak to extra riešiť a ani si nenechavala platiť veci.😅
Radšej pracuj na sebe aby si bola s nimi na rovnakej úrovni a nebola ich hlúpe teľa, ktoré nevie ani gramatiku, len sa usmieva a je za peknú. 😉 Ozajstný muž, chce inteligentnú ženu, ktorú nečaká kedy jej dá kreditku na nákupy.

tramtada31
23. aug 2021

@sisa_s no nikdy som nestretla žiadneho pekneho ITckara. Vážne😀 v našej firme bolo IT oddelenie cca 30chlapov(atraktívny z nich nebol ani jeden), vedľa IT firma(cca 15), stretavali sme sa v restike/na chodbe/na terase pri cige, tiež ani jeden fesak, postavy nemali dobre(buď boli tuční, alebo vyschnutí), výzor zanedbaný, preto vravím, že takí by boli aj radi, keby niekoho mali, nikde nepíšem, že sú blbci. Aj kamoska si teraz nasla (nepekneho) ITckara a zniesol by jej modre z neba..
Ale ak existuje fesak ITckar, s dobrou postavou, tak prosím foto do spravy, aby som si napravila mienku😅
samozrejme, že vzťah nie je len o vzhľade, len je fajn, keď je vo vztahu aj chémia a nech zenu chlap priťahuje aj po rokoch.

didi2102
23. aug 2021

@nevenka aj ja mám iteckara v zahraničnej firme a tiež sa pýtam kde ho mám poslať pre ten plat 😄😄👍👍

enya00
23. aug 2021

Co ja viem...Do bordelu trebars?Skus sa tam zamestnat.Ak sa Ti zadari,mozno skoncis ako Pretty Woman 😂😂😂🤦‍♀️😂😂😂

lvula
23. aug 2021

@tramtada31 zas je rozdiel itckar (co sa stará o pc a siet a moze to robiť hocikto trochu zdatnejsi a určite nezaraba žiadnu 5tku) a programátor, ktory by sa pomenovanim itckar urazil.
Moj muz je programátor a je kus pekného chlapa (objektívne).

libertine
23. aug 2021

ITckar externista (zivnostnik) v BA kludne moze mat 6000-8000 mesacne. a poznam kopu sympatickych a peknych ITckarov. obycajne to nie su ziadne metrosexualne vystajlovane typy, ale normalni prakticki muzi so zmyslom pre humor.

lesana25
23. aug 2021

@iffushka práveže také jednoduché sú pre nich ako stvorené 😂 na odborné debaty majú obchodných partnerov, ale na 👉👌 sú slečny, ako napr. tuto autorka. Hlavne aby z toho bola občas nejaká nová kabelka alebo topánočky 🤦‍♀️

simona24
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kopytko03
23. aug 2021

Fíha, občas si hovorím že sa mi nahovno darí, ale keď vidím ako dopadla autorka tejto témy, tak si hovorím že ešte som na tom dobre 😀

amelie2017
23. aug 2021

Baby, ved nebudte zle, mozno je to bohaty podnikatel z vychodu a prisiel na zapad, tak chce vediet, kde sa ma ist zabavit 😂😂

asfodelka
23. aug 2021

Ak chces rande zamestnaj sa tam, kde nakupuju 😅 ja som predavala v takych obchodoch, dostala som pozvania na rande, dovolenku aj ponuku na svadbu 🤣 ale nemala som zaujem a v tom case som sa radsej vydala za it-čkara (tucny, plesaty s okuliarmi 😉)

qetka
23. aug 2021

@tramtada31 ja par itckarov fesakov poznam 🙂 jedneho mam doma. My sme IT firma a je ich tu dost. Ale teda dost je ich aj takych, co ich nezaujima ako vyzeraju, ale skoro vsetci su dobri chlapi, manzelia a otcovia.

froschka
23. aug 2021

Podľa mna ísť do baru a na disko je to najúbohejše. O balenie nemám záujem nám skvelého manžela ale občas ideme s klientmi na pracovnú večeru a veľmi sa páčilo v starom meste pri divadle SND sú tam terasy a kopec solventných ľudí. Videli sme Zrovná aj Sajfu a Ostrihonovu aj keď ich nemusím 😂. Dámy tam chodili ale pekne oblečené a upravené, vážne že kostým sukňový, oberal alebo pekne šaty.
Žiadne opichane pobehlice s minisuknami a výstrihmi. Tak možno s kamoškami zájdite na drink a sledujte okolie. Ale bez šarmu, inteligencie a zdravého vystupovania to nebude nič dlhodobé. Akonáhle by niektorá otvorila ústa a bola trápna tak skončí len ako rohožka.

oli18
23. aug 2021

@mimka1402 ty dalsia naivna, ak si myslis, ze IT ckar ma milion na ucte.

h2
23. aug 2021

@mimka1402 Že "Ja som sa častokrát dozvedela, že ma milión na účte až po dlhšej dobe čo sme sa spoznávali..." ? No mňa by fakt zaujímalo, koľko krát je to "častokrát".

777januska777
23. aug 2021

@tramtada31 tak záleží aj od toho co je pre teba pekný chlap a co nie. Lebo napriklad pre mňa sú itckari fešáci (tých co poznam). Je pravda, ze skoro žiaden nemá namakane telo, ale ja moc namakane telo nemám rada. Skôr napíš, čo je pre teba pekný muž.

lesana25
23. aug 2021

@h2 na pokeci je každý milionár 😂

birika
23. aug 2021

booozinky, dalsia anonymna otazka "na telo"

acrobaleno
23. aug 2021

Dobre, takže upravme tému. Kde sa dá nájsť IT-čkár? 😂 Ale vážne, musela som sa zasmiať na týchto stereotypoch. Že buď sú tuční alebo vysušení a ono to je naozaj aj pravda. Kamoši z Prahy, obaja programátori. Jeden tučný a druhý vysušený. 😂 Toť moja vzorka itčkarov.

c_est_la_vie
23. aug 2021

@lesana25 akoze ja nechápem. Tiež mám IT ckara. Máme 10 mesačného syna a už pracujem na dohodu, aby som si nezahodila kariéru a aby som za každých okolností vedela byť samostatná.
Väčšina našich kamarátov má za ženy ekonomky, lekárky, učiteľky a iné vzdelané ženy, žiadne rajdy za kabelky. Áno, občas sa nájde aj taká, ale s tou si tí chalani väčšinou užijú a potom si hľadajú normálnu.
A 8000 naozaj nie je úplne bežný plat. Ak je to programátor na tpp, väčšinou sa pohybuje senior do 3500 brutto. Freelancer má 5-7000, ale z toho platí ešte odvody a dane.