Ahojte,
kto viete poradiť? V decembri cestujeme vlakom z BA hl. stanice do zahraničia, na 8 dní. Je možnosť niekde blízko stanice zaparkovať na ten čas auto? Na strážené parkovisko? A aby ma to nezruinovalo finančne?
na hlavnej stanici nic take nie je pri obchodnych domoch alebo lem tak na ulici by som nenechavala lebo parkovacia politika je uz teraz velmi prisna a pokuta za odtah za to nestoji pri avione su sukromne platene parkoviska alebo aj pri letisku tam sa dostanes s mhd v pohode na stanicu
No netuším kde je ako je, toto mi vyhodil google. https://www.najlepsi-parking.sk/cennik/ Ale ak cestujete vlakom z BA do zahraničia nebolo by vhodné cestovať aj do BA vlakom?
ja by som zvazila noclah v bratislave, pri stanici je clarion hotel, stoji mozno aj cez stovku, ale co by si vrazila do parkovneho, mozno zaplatis za noclah a nemusis sa stresovat rannym cestovanim. To je len taky napad. Ja by som na odstavnom bezplatnom parkovisku auto vyse tyzdna nenechala - keby si zvazovala tuto moznost.
Alebo si zoberte taxik.Nás taxik jedna cesta, vysla 50 e. Potrebovali sme sa dostat uplne na Heydekovu onkologia uplne z domu z dediny cez Trnavu do Blavy .Mozno za parkovne by vas to vyslo drahsie, treba prepocitat.Ale taxik treba objednat den vopred
No, auto zas nenecháme hocikde pri obchodnom centre týždeň opustené. To by si určite nejakí špekulanti všimli....
Áno, zvažujeme aj taxík, aj odvoz od známeho...
Preto zisťujem všetky možnosti....
Ďakujem
Za mna taxik alebo odvoz znamym. Zo zachytneho parkoviska/nakupneho centra sa budes trepat dalsiu pol hodinu na stanicu. Platene parkovisko podla mna vyjde porovnatelne s taxikom.
Nemôže vás niekto blízky odviezť? To sa mi zdá byť úplne najlepšie riešenie.
My využívame parkovanie pri letisku - MONTI s.r.o., je to strážené, vedia zabezpečiť aj odvoz. Skúste si tam zavolať.
Za apollo bus centrom je parkovisko, cez tyzden je to uplne plne, su tam kancle, ale ak dojde rano cez tyzden ok a cez vik tiez v pohode.
Okolo su aj rodinne domy. Parkujem tam stale aj v noci ked idem domov, vzdy je tam dost aut. Ale tak je to vzdy risk
Kusok je zastavka trolejbusov
@chodec15 akože je nonsens radiť niekomu aby nechal auto niekde, kde parkujú domáci. Ďakujeme potom za túto neohľaduplnosť potom riešime platené parkovanie v inej mestskej časti. Sú tu záchytné parkoviská. Treba ich využívať.
@chodec15 ale nemali by. Je to absolútna sedlačina. Na toto slúžia záchytné parkoviská. Nie že niekto z hornej dolnej zavadzia na parkovisku domácim.
@januarova napadlo mi Tesco Lamač, to by bolo aj bezplatné...ale asi to radšej overiť, či sa tam môže parkovať aj v noci. Rampa tam tuším nie je.