Nezijem na Slovensku, preto nie som v tejto teme uplne zorientovana. Rada by som dala mojej mame na Vianoce darcek - listky do divadla, alebo na nejake ine podujatie v Bratislave. Viete mi nieco dobre odporucit? Videli ste nejake dobre predstavenie? Isla by som samozrejme s nou, len neviem presne co vybrat. Stranky divadiel mam popozerane, ale nie som si ista. Dakujem za kazdu radu.
@wolke7 prepáč, ale keď ty nevieš vybrať, čo by sa tvojej mame páčilo, ako vyberieme niečo vhodné my?
uz neskoro kupujes vacsina je vypredsna ale napr my ideme medzi sviatkami na balet Luskacik Male zeny cinohra SND a muzikal Mojzis nova scena
@mamina7070 Tak chce kupit na Vianoce, ako darcek...pochybujem, ze chce priamo na sviatky, ale skor na buduci rok.
pravda alebo ladvina, na týchto predstaveniach sa veeeeeľmi nasmeje 🙂)
@oceanahory jaaj tak potom treba napisat co mamu zaujima napr v lete su koncerty na zamku zimak v pezinku viaceri interpreti
Balet SND - Labutie jazero
@wolke7 skus povyhladavat/pofiltrovat aj na ticketportal a podobnych vstupenkovych weboch. Mozno najdes inspiraciu.
v L+S sú celkom dobré predstavenia, ja mám rada Kontrabas, Huba je úžasný, je to divadlo jedného herca v podstate, Na skle maľované od Ďurovčíka napr., tak ako radia koncerty v Pezinku u Šimáka veľmi príjemné prostredie, je toho veľmi veľa len záleží od žánru aký má rada
muzikal Mojzis, Vyznanie.
SND - Pes na ceste, Kym pridu Stoini, Falosna nota, Bal
hocico v Gunagu, L+S
nepises kedy kolko ma mama rokov
podujati je kopa hlavne v lete, na hrade , v pradiarni...
Aj v Astorke su dobre predstavenia, popozeraj. Napr Sen noci svatojanskej-komedia. V DPOH Pozsony Dance club-trochu narocnejsie. Nedavno som bola na uzasnom balete Bolero+, to odporucam tiez. Zalezi, co ma mamina rada.
Dakuejm velmi pekne na inspiracie!
Boli sme na Labutie jazero ...bolo to kraaasne
@wolke7 A co preferujete, ake inscenacie?