Detský salón v Bratislave - prvé strihanie vlasov

domi007
11. mar 2023

Ahojte, kde ste išli na prvé detské strihanie?
Hľadám salón, kde je extra trpezlivý, milý, šikovný personál, a vedia to s detičkami,, lebo dcéra (2r) plače pri každom umývaní vlasov, pri strihaní nechtov, jednoducho nemá rada tieto obyčajné veci.
Vopred ďakujem za každú skúsenosť a odporúčania.

sandyan
11. mar 2023

Neporadim sice so salonom v Bratislave..ale moj syn je taky isty ani ucesat,ani ostrihat nechty vsetko len a velkym krikom..utorok sme boli prvy krat pri pani kadernicke,ale to bolo 45 min ukrutneho revu,kadernicka to zvladla na jednotku,bola trpezliva,mila a vysledok ma napriek revu prekvapil🥰

cyberk
11. mar 2023

Osobnu skusenost nemam, ale vsimla som si detske kadernictvo na zlatych v Shopping palace a vyzeralo super 🙂

benoite
11. mar 2023

V Petrzalskej trznici je tiez.

aaa888
11. mar 2023

@domi007 @cyberk áno, my tam chodíme do shopping palace. Je to super, deti sedia v aute a pozerajú rozprávku v telke. Ani nepipne a je ostrihany 🙂 sú tam baby šikovné, do všetkými nemám skúsenosť, ale zatiaľ čo sme boli 3x, tak vždy super. 🙂 Cez víkend býva dosť ľudí. Cez týždeň sme ani nečakali.

katchaxx
11. mar 2023

@domi007 ja mám skúsenosť s tým istým kaderníctvom ale v Eurovea, akurát včera sme boli druhýkrát, baby sú trpezlivé a rýchle. Pred nami bola taká malá slečna, niečo cez 2r vyzerala a bola vysmiata, sponky si vybrala a maminka bola spokojná tiež (platili 12,50€ len tak pre info) ;)
https://www.detskekadernictvo.sk/

ikissedagirl
11. mar 2023

@domi007 striháme doma 🙂
Občas sú schodíky, ale za par dní vlasy dorastú a účes sa dorovná 🙂