Detsky psychológ - CPP

sandra49
7. apr 2024

Centrum poradenstva a prevencie Bratislava II.
Baby prosím vás, neviete ako dlho sa čaká na termín konkretne tu? A mozem tam objednat malu aj ked nepatrime pod ba? Dakujem.

kivivi
7. apr 2024

Odpoviem len na druhu otazku, nam povedali, ze musime ist do toho cpp, pod ktore spada skola dietata (alebo skolka pri mensich detoch). Teraz sme riesili, co v pripade, ze dieta vezmu na inu skolu v inej mestskej casti. Dohodli sme sa, ze mozme nadalej chodit do cpp, kde mu robili aj diagnostiku. Ale neviem, ci je to automaticke, ja som sa vyslovene dohadovala s konkretnou specialnou pedagogickou.

lilke
7. apr 2024

@sandra49 v septembri som vypisovala formulár na stránke a ozvali sa pred Vianocami, čo potrebuje dieťa. Medzitým sme si vybavili vyšetrenie inde, netuším, kedy by reálne dostal termín.

lulu2014
8. apr 2024

@sandra49 drzim palce aby vas vobec niekam zobrali. Maju vsade plno a mimo rajon moc nechcu. Ale treba skusit sa ich opytat. A termin?! Mozes cakat cca 3-6msiacov. 🙁 alebo mozno vystreli stastena a budes mat hned. 🙂 rozhodne tam cinkni alebo vybehni. Drzim silno palce✊🏻

sandra49
autor
8. apr 2024

@kivivi
@lilke
@lulu2014 ďakujem baby, skúsim ta zavolat a uvidím. My patríme pod DS takže zavolám aj tam. A ked o niekoľko mesiacov rovno dám termín neurologické, ten bude rýchlo nakoľko to je známa. Inak je to na hlavu, však tie deti alebo rodicia potrebujú pomoc ihneď 😞 nie o pol roka kedy už môže byť neskoro.

lulu2014
8. apr 2024

@sandra49 nuz je tak ako pises. Ale terminy su takmer vsade brutus.
My sme na neurol.cakali 5mes. A potom na MR 3mes. Takze …..
drzim palce a prajem pekny den. 🌸🌼🌸

sandra49
autor
8. apr 2024

@lulu2014 ďakujem. Je to hrozne s tými termínmi. Tak v ba hovorili ze musím ísť tam kam patrí skolka. Čiže do DS. A tam som volala a ze pani ma bude za pár týždňov kontaktovať kvôli termínu. Ze najskôr termín jun/júl. Ale poradila mi ze mame ísť najprv neurologicke a ze potom aj ten termín ak niečo zistiť bude skôr. Je tam asi iný postup alebo co. Takze ideme k neuro a tam bude termín dúfam do 2 týždňov, uvidíme. Ďakujem za podporu. Pekný deň aj tebe 😊