Centrum poradenstva a prevencie Bratislava II.
Baby prosím vás, neviete ako dlho sa čaká na termín konkretne tu? A mozem tam objednat malu aj ked nepatrime pod ba? Dakujem.
@kivivi
@lilke
@lulu2014 ďakujem baby, skúsim ta zavolat a uvidím. My patríme pod DS takže zavolám aj tam. A ked o niekoľko mesiacov rovno dám termín neurologické, ten bude rýchlo nakoľko to je známa. Inak je to na hlavu, však tie deti alebo rodicia potrebujú pomoc ihneď 😞 nie o pol roka kedy už môže byť neskoro.
@lulu2014 ďakujem. Je to hrozne s tými termínmi. Tak v ba hovorili ze musím ísť tam kam patrí skolka. Čiže do DS. A tam som volala a ze pani ma bude za pár týždňov kontaktovať kvôli termínu. Ze najskôr termín jun/júl. Ale poradila mi ze mame ísť najprv neurologicke a ze potom aj ten termín ak niečo zistiť bude skôr. Je tam asi iný postup alebo co. Takze ideme k neuro a tam bude termín dúfam do 2 týždňov, uvidíme. Ďakujem za podporu. Pekný deň aj tebe 😊
Odpoviem len na druhu otazku, nam povedali, ze musime ist do toho cpp, pod ktore spada skola dietata (alebo skolka pri mensich detoch). Teraz sme riesili, co v pripade, ze dieta vezmu na inu skolu v inej mestskej casti. Dohodli sme sa, ze mozme nadalej chodit do cpp, kde mu robili aj diagnostiku. Ale neviem, ci je to automaticke, ja som sa vyslovene dohadovala s konkretnou specialnou pedagogickou.