Ahojte , viete mi odporučiť skvelého pediatra alebo pediatrička v BA , poprípade niekde bližšie k Malackam ? Lebo v Malackách sme mali doktorku ale nakoľko sme odmietli očkovanie v 15m tak povedala ze si máme hľadať pediatra inde a celkovo odmieta vyšetriť dieťa led mu niečo je.. a pritom sa hra na veľkú doktorku no jedna hrôza . Preto by som chcela niekoho kto berie nových pacientov a je naozaj ľudsky a perfektný k dieťaťu a akceptuje rozhodnutie neočkovania dieťaťa. Ďakujem pekne za rady 🙂
Doktor Google je vynikajúci, doporučuje ho 11 z 10 anti-vaxeriek.😬
Jedine sukromne kliniky, kde si zaplatis. A tiez vopred povedz tvoj nazor na povinne ockovania, aby ste sa do buducna vyhli takymto situaciamc pretoze ta mpzno nebudu chciet vziat.
@niky_55 Je to tak, v BA si pediatra nevyberas, ale si rada, ked vobec k niekomu patris a ked sa ti tam v pripade potreby podari dostat.
Toto si nepozerala? Nepises od koho ste odisli.
@niky_55 fiha??? A to moze takto kvoli tvojmu neockovaniu vas “vyhnat”? To je katastrofa. Ale uplne chapem, tvoju nechut tam uz ist aj keby ona chcela. Ja mam deti zaockovane ale napriek tomu si myslim, ze si to ma kazdy rozmysliet a rozhodnut sa sam a rozhodnutie ma byt respektovane
@niky_55 Kasli na doktorkou, liec si dieta sama podla googlu. Ved zjavne vies o medicine viac ako ona, co ju studovala.