Detský pediater v Bratislave

niky_55
16. okt 2023

Ahojte , viete mi odporučiť skvelého pediatra alebo pediatrička v BA , poprípade niekde bližšie k Malackam ? Lebo v Malackách sme mali doktorku ale nakoľko sme odmietli očkovanie v 15m tak povedala ze si máme hľadať pediatra inde a celkovo odmieta vyšetriť dieťa led mu niečo je.. a pritom sa hra na veľkú doktorku no jedna hrôza . Preto by som chcela niekoho kto berie nových pacientov a je naozaj ľudsky a perfektný k dieťaťu a akceptuje rozhodnutie neočkovania dieťaťa. Ďakujem pekne za rady 🙂

klara351
16. okt 2023

@niky_55 Kasli na doktorkou, liec si dieta sama podla googlu. Ved zjavne vies o medicine viac ako ona, co ju studovala.

drake122
16. okt 2023

Doktor Google je vynikajúci, doporučuje ho 11 z 10 anti-vaxeriek.😬

niky_55
autor
16. okt 2023

@klara351 ja nechápem , moja otázka smeruje na ženy ktoré poznajú dobrú doktorku v BA ktorá je naozaj dobrá a nie pre také ženy ktoré odbočujúcich od hlavnej pointy 😉 ale veď toto je v diskusii populárne odpovedať na otázku ktorá nebola ani spomenutá 😅

niky_55
autor
16. okt 2023

@drake122 takže ty si ňou keď to odporúčaš ? 😀

drake122
16. okt 2023

@niky_55 rozhodne! Nenechaj si začipovať dieta!🤐

niky_55
autor
16. okt 2023

@drake122 och , toľká irónia ☺️ choď si komentovať niekde kde to bude mať aj zmysel 😘

zuzkagg
16. okt 2023

@niky_55 nedôveruješ medicíne, ale hľadáš dobrého pediatra.. si nájdite radšej dobrú bylinkarku 🤷‍♀️ a možno to bude aj jednoduchšie, než nájsť v BA akéhokoľvek pediatra, ktorý vás mimo obvod vezme 😅🙈

niky_55
autor
16. okt 2023

@zuzkagg ak ste nerozumeli mojej otázke a neviete na ňu odpovedať váš komentár je tu úplne že zbytočný ☺️

sisa_s
16. okt 2023

@niky_55 v BA horko tazko najst pediatra pre deti v spade...mozes skusit sukromne kliniky, napr.Dr Martinko

majlo1234
16. okt 2023

Jedine sukromne kliniky, kde si zaplatis. A tiez vopred povedz tvoj nazor na povinne ockovania, aby ste sa do buducna vyhli takymto situaciamc pretoze ta mpzno nebudu chciet vziat.

marianarem
16. okt 2023

@niky_55 Je to tak, v BA si pediatra nevyberas, ale si rada, ked vobec k niekomu patris a ked sa ti tam v pripade potreby podari dostat.

pbra40
16. okt 2023

https://www.mamatatajojo.sk/

Toto si nepozerala? Nepises od koho ste odisli.

zoeeoz
16. okt 2023

@niky_55 fiha??? A to moze takto kvoli tvojmu neockovaniu vas “vyhnat”? To je katastrofa. Ale uplne chapem, tvoju nechut tam uz ist aj keby ona chcela. Ja mam deti zaockovane ale napriek tomu si myslim, ze si to ma kazdy rozmysliet a rozhodnut sa sam a rozhodnutie ma byt respektovane

majlo1234
16. okt 2023

@zoeeoz ale povinne ockovanie pre nieco povinne je. Mozno doktorka nechce, aby ju neskor niekto tahal po sudoch kvoli zanedbaniu starostlivosti, ak nejale dieta umrie na chorobu, ktora uz skoro neexistuje skrz to ockovanie

niky_55
autor
16. okt 2023

@pbra40 toto som nepozerala , ale idem si to pozrieť ďakujem 🙂

selena_luna
17. okt 2023

@majlo1234 nielen to, doktorka chrani svojich dalsich bezbrannych pacientov, ktori zaockovani byt nemozu , nie ze nechcu - imunodeficitne deti, onkologicke deti a podobne.
@majlo1234 najst v ba pediatra je zazrak. A doktora co neockuje povazovat za dobreho je oxymoron.

nyphadora
17. okt 2023

@niky_55 mame celkom fajn pediatričku v Ba, len očkuje a to je prve čo sa nas pytala 😂

zoeeoz
17. okt 2023

@majlo1234 ved ale na to ked tak sluzi ta pokuta pre rodica..papier o odmietnuti by mala mat podpisany, takze by mala byt safe

niky_55
autor
17. okt 2023

@zoeeoz my máme podpísaný papier ale povedala ze máme si hľadať iného lekára , mne sa od začiatku nezdala ok nie kvôli očkovaniu ale kvôli tomu celkový záujem o vyšetrenie dieťaťa , taký chladný prístup a všetko berie na ľahkú váhu..

ronny123
19. okt 2023

@niky_55 koho mate teraz?

zoeeoz
19. okt 2023

@niky_55 ja mam tiez s mojou celkom problem, nepodstatne riesi a podstatne neriesi a este je aj moc hrda, primadona a urazliva..ale, mam ju blizko a viem pri nej zaparkovat a ak sa mi nieco nezda zial riesim to mimo nej..

niky_55
autor
20. okt 2023

@ronny123 dr. Sláviková