Ahojte, ktorého detského pediatra odporučíte? Teraz sme sa prisťahovali a nevieme nikoho najst. Dcéra 7rokov a od oktobra plus novorodenec.
Dakujem ☺️
@anyy23 za mna Mudr. Antošová
S pediatrami v Petrzke to je masaker. Skus hladat v inych mestskych castiach. Ja napr dodnes dochadzam na Tehelnu k Mudr Gaborovej a vedla je Sufliarska. Obe su fajn, ale ci ta vezmu, netusim. Na zastupovanie chodime na Teslovu, aj ta doktorka je fajn, meno si nepamatam.
Bývam na kramaroch a v poliklinike už ani neskusaj, berú jedine svoj obvod (štátny pediater, a aj zubar jedine podľa miesta bydliska v ba -zavolaj do poisťovne a oni ti povedia, ktorý ťa podľa zmluvy musí zobrat, inak budeš hľadať dlho)...alebo potom nejaký súkromný, ale tam sú ročné poplatky a členské a dopláca sa za všetko (mám procare), ale zase sú milí, objednajú na presný čas (ale termín tiež o mesiac, ak urgent tak dva tri dni)
Dobrý deň, má niekto skúsenosti s Dr. Borákovou na Záporožskej? Chodili sme k p. Dr. Bakalárovej - boli sme s ňou spokojní, ale ona že vraj už nebude. Je namiesto nej nová p. Dr. Boráková ja ju nepoznám a momentálne hladám pediatra pre synčeka, ktorý sa narodí v decembri. ďakujem 🙂
podla toho v ktorej casti BA byvate