Detský ortopéd v Bratislave

nene1133
11. máj 2021

Ahojte,
viem,ze su tu podobne diskusie, ale viete mi aktualne poradit dobreho detskeho ortopeda v BA? U doktora Gajdosa sme boli a teda uz tam nechcem ist, neskutocne bol neprijemny. Takze hladame niekoho ineho na dcerine nohy do X, ze co sa s tym da robit, kludne aj nech sa plati, len nech je mily a odbornik.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nene1133
autor
11. máj 2021

@beata_k myslis na Strecnianskej?

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martaturi
11. máj 2021

@nene1133 my sme chodili k MUDr. Frištákovej do Medante. Síce sa platí okolo 20-40eur (podľa vyšetrenia) ale prístup úžasný, žiadne čakanie. Bola som tam aj na iné vyšetrenie ako len kĺby bábätka a spokojnosť 🙂 odporúčam

kacena4
11. máj 2021

neviem teda kde pracuje gajdos ale my chodime do SNOPu a mame ortezu a sme velmi spokojny maju tam speci ambulanciu deformit

mrkvicka060
11. máj 2021

@nene1133 gajdos na strecnianskej bol neskutocne neprijemny? Moja skusenost je, ze je to jeden prijemny mily super doktor, u nas uplna parada s oboma detmi, nemali sme absolutne ziadne vyhrady..🤷‍♀️ Zaujimave

nene1133
autor
11. máj 2021

@mrkvicka060 v Procare bol neprijemny.Toto bola nasa 3 navsteva u neho a cim dalej,tym horsie...

nene1133
autor
11. máj 2021

@kacena4 a meno doktora nevies? lebo je ich tam viac...

mrkvicka060
11. máj 2021

@nene1133 my sme unho boli naposledy v r. 2018 na strecnianskej a predtym niekolkokrat a bol super. Potrebujeme ist aj na prehliadku v 3rokoch, ale teraz vraj vysetruje iba babatka..

nene1133
autor
11. máj 2021

@mrkvicka060 ked sme boli u neho na klbikoch ako babatko,tak bol super. teraz robi v procare iba jeden den a bol teda dost neprijemny.vysetruje aj starsie deti, pred nami bol chlapec asi 6rocny

danadanaba
13. máj 2021

@mrkvicka060 aj nam velmi pomohol

danadanaba
13. máj 2021

Mudr Kusin je tiez fajn a velmi prijemny, ordinuje v zahorskej aj tusim v ruzinove

naomielina
13. máj 2021

Ahojky aj my chodíme s deťmi do Pro Care Centrál k MuDr. Marekovi Gajdošovi a je v pohode....nemala som s ním problém....vysvetlí, poradí aj so staršou dcérkou posranduje....ja som spokojná

mysha
20. máj 2021

@naomielina Prosim ta kolko sa u neho plati za vysetrenie? Predpisuje aj ortopedicke sandale? Dakujem

naomielina
20. máj 2021

@mysha ahojky....no my neplatíme nič pretože obvodný lekár dcérky spadá pod Pro Care..
.ale skús zavolať a opýtať sa, určite ti povedia....ci sandalky neviem ale dcérke predpisuje oropedicke vložky a dosť jej to pomohlo....

mysha
20. máj 2021

@naomielina oki, dakujem moc 🙂