Detský ORL lekár a alergo v Bratislave

patus8
22. apr 2022

Dobrý deň, prosím Vás viete mi odporučiť dobre alergologa a krvného v Bratislave? Máme výmenné lístky kvôli opakovaným infekciám horných dýchacích ciest. Synček má 2 roky.

timea233
22. apr 2022

@patus8 Riesila som alergoimunitne s 2rocnym je to katastrofa v ba, v podstate to funguje tak ze takmer vsetci maju plne kapacity a beru len podla obvodu (trvaleho bydliska)... nam dali v dubravke termin na september.......cize tam si nie je velmi co vyberat podla dobrych a zlych...

diefca
24. apr 2022

@patus8 Co sa tyka ORL, tak MUDr. Sojak na Sustekovej je super. Mlady lekar, moderna ambulancia. Pred troma rokmi som tam bola sama so sebou a vysetrenie kamerou cez nos vobec nebolelo. Je primarne detsky lekar, ale za poplatok osetruje aj dospelych.

hasslerka
24. apr 2022

@patus8 na alergo nas vzala mudr. Kossarova a ORL vybavis v Centrum Kramare.

patus8
autor
27. apr 2022

@hasslerka kossarova vás zobrala aj keď ste mimo Petržalky?

patus8
autor
27. apr 2022

@timea233 už sme zistili,nik nás nechce zobrať

judit47
27. apr 2022

Na ORL sa vies objednat aj na Kramare s vymennym-je tam zlata mila sestricka rovnako jednodonova oproti NUDCH ale za poplatok🙂

vikes
27. apr 2022

@patus8 Dobrý detský ORL lekár je aj Dr. Kulich v Ružinove.Pozrite si https://www.orlambulancia.com/

patus8
autor
28. apr 2022

@vikes áno, k tomu sa nám podarilo objednať

hasslerka
29. apr 2022

@patus8 ano, som dokonca z dediny mimo BA

patus8
autor
1. máj 2022

@hasslerka a od kedy ste pri nej? Lebo na stránke pisse, že bere iba pacientov s trvalým pobytom v Petržalke a s odporúčaním od pediatra sídlacieho na Šustekovej

hasslerka
14. máj 2022

@patus8 prepac, nechodim na kona denne. Objednat som sa bola niekedy v polke aprila, vtedy mala napisane, ze berie s vymennym listkom od pediatra a musis prist osobne sa objednat. Tam sa sestricka cudovala, ze nie som z BA, ale vysvetlila som jej, ze nas vsade odmietali a nemam problem dochadzat. Tak nas vzala. 🤷🏻‍♀️

patus8
autor
17. máj 2022

@hasslerka v pohode. No ja som jej to isté povedala a nezobrala nás