Ahojte. Hľadám pre syna neurológa, ktorý je trpezlivý. Našla som dobre recenzie na centrum Sinalgis. Malý má 2,5 roka, nerozpráva ale vieme komunikovať, očný kontakt v poriadku, hrá sa bez problémov sám a aj s inými deťmi, problém je v tom, že je velmi vzdorovitý a zmena prostredia na neho nevplyva dobre. Preto nam lekár odporučil neurológa. Máte s lekármi v tomtk zariadení prosim skusenosti? Ďakujem
@katarinaba Ďakujem 🙂. Skusim tam zavolať a spýtať sa, či berú aj pacientov mimo BA. U nás v meste, čo sa týka detských neurológov tak nič moc tak skúšam iné mestá.
V Sinalgise som bola dva krat. Prvy krat so strednym synom, meno doktora si nepamatam, je to davno, no vsetko bolo mile, detske, priatelske.
A s druhym (7 rocnym) som bola teraz v juli u dr. Mego - velmi mily, komunikativny s dietatom. Myslim, ze ako neurolog musi vediet ako na take deticky, urcite je zvyknuty.
A ked mam pravdu povedat, obvolala som zopar inych neurologov, bud nemali termin alebo rovno povedali, ze nemaju potrebne vybavenie. Takze si ani moc nenavyberas.