Ahojte, ideme do BA nieco vybavit a berieme aj deti. Poradite mi fajn detsky kutik pre 3 rocnu a 1 rocnu? Boli sme v Bory mall a tam sa im pacilo. Idealne, aby to bolo v nakupnom centre (nech mame parkovanie, jedenie, prebalovanie po ruke) 😊 nemusi to by detsky kutik na cely den, staci aby sa tam pohrali 2 hodinky. dakujem
@sun_shine_2020 podobne kutiky ako v Bory mall su aj v Cubikone, Auparku, Avione, Eurovei cize v podstate v kazdom obchodaku a ak ti ide iba o kutik nie o nejake velke nakupy tak aj Retro ma fajn kutik.
@milanemila dakujem. Ano, ide mi iba o kutik 🙂
@mirola pozriem. Dakujem 🙂
aj vo Vivo, záleži od toho do ktorej časti BA chceš ísť, všade v OC sú kútiky, Nivy tiež
Za mňa Vivo. Uprostred centra sú dva vláčiky a je tam taký kútik s autíčkami na žetóny. Okrem toho pri Tchibo je hracia plocha s interiérovými preliezkami, to je uplne zadarmo. Osobne neodporúčam kútik v Centrali, za mňa celé zle. Malé, veľa deti, malo miesta na sedenie a nepríjemná obsluha…
@7lenka11 dakujem za info. Centralu sa vyhneme 😊
Maxiland za mňa je velmi fajn
Všetky kútiky sú vymreté v nejakých časoch a preplnené v iných.
Môj najobľúbenejší je zatiaľ Cubicon (cena, vybavenie, jedlo), ale upozorňujem, že je to dosť veľké, takže pri dvoch deťoch môže byť netriviálne to druhé potom nájsť.
cubicon... tam je super