Detský kútik pre 1,5-ročné dieťa v Bratislave
Ahojte,poradte prosim indoor ihrisko v Bratislave pre 1,5 rocne dieta,kde nie je problem parkovat,aj za normalnu cenu parkovanie na niekolko hodin... Cez tyzden.Dakujem
@uradnikova Avion- Buppi ale aj vnútorné ihrisko pri kaviarni, parkovanie zadarmo neobmedzene
Hračnica
je toho vela. napr oc retro. oc central. za lacno mas teraz zlate piesky. tam mas parking vonku zadarmo a vnutri dopoludnia kutik za 1 euro. dalej aj cubicon je fajn mas tam zadarmo parking vytahon rovno do kutika doobedie za 3.5. aupark je tiez fajn tam mas tusim 3hod zadarmo? takisto mas v pohode aj avion a tam aj zadarno parking vonkajsi. vnutri zadarmo myslim 2 alebo 3hodiny a vies sa ist najest do ikey kde maju tiez mini kutik
@petraj122456 to je požičovňa hračiek, nie detský kútik
@uradnikova buppi bory mall je najlepší, potom máš buppi aj v avione no tam býva plno a v palace je najmenší, paradoxne najmenej ľudí lebo najmenej atrakcií, výhoda iba že je najlacnejší, ďalej time out v auparku je celkom ok, central bol totálny prepadák a špina+prach - akože fotky z akcií majú krásne, ale pre 4r ktoré už neskúmajú všetko okolo seba ako 1,5r čo som ho radšej mohla nechať hrabať sa na ulici v kamienkoch než s hračkami v time out central 😨 a ten koberec je z čias rakúska-uhorska, vtedy bol naposledy aj vytepovaný
@juliet86 nie je toho zase tak veľa 😉
@zuzanka.zuzu muz bude so syncekom v Ba asi pol dna,cakat na mna,idem na rychlu operaciu ,preto im vymyslam program.budu aj vonku samozrejme
@uradnikova ak budu aj vonku tak aupark je fajn v tom ze hned vedla sad janka krala. a tam ihrisko plus na tyrsaku ihrisko. plus vedla leberfingera ihrisko ale to myslim otvara poobede. borymall je fajn najest sa v kubu tam je detsky kutik v ramci restauracie aj wc a prebalovak detske stolicky.
@uradnikova išla by som do auparku (nie je taký dobrý ako buppi bory mall ale prehrajú sa) a keď ich to prestane baviť, tak môžu ísť von kde je aj vonkajšie ihrisko a keď ich aj to prestane baviť tak môžu ísť objavovať sad janka kráľa
@zuzanka.zuzu to je tvoj nazor. ja som nadmieru spokojna
@uradnikova este aj leon je moznost aj ma rad trampoliny zaparkovat vie mimo parkoviska zadarmo
@uradnikova takisto zaujimave je aj Karolinka cafe. je tam ihrisko vonku jedno v areali jedno vedla a vnutri hernicka varia chutne menu obedove plus mnamky pre drobcov mimo toho. prebalovak detska stolicka a parkne zadarmo
@zuzanka.zuzu v hracnici si potom nebola,poziciavaju hracky ale je tam detsky kutik,vsetko ciste prijemna atmosfera jedlo pitie v cene..pocas leta mali casovo neobmedzeny vstup na 8€ inak byva na 1.5hodiny…
Ak ta maju niekde priviest asi by som podla lokality rozmyslala nech nejazdi cez celu Ba sem tam…
V cubicone sa nam pacilo tiez aj pre velkych aj malych aj tam varia…
No neviem baby, isto su vsetky tieto kutiky vhodne pre 1,5 rocne dieta? Viackrat sa tu spomina Time Out v Centrali, ale ten je az pre deti od 3r...Buppi neviem, tam som bola iba raz, davnejsie, ale tiez sa mi zdalo, ze je to skor pre starsie deti.
Hracnica ano, ta ma cast aj pre mensie deti.
@stanzi chodíme od 8 mesiacov 😉
@judit47 v živote som tam nebola a za 8e ani nepôjdem 😀 teraz o nich počujem prvý krát, nikto z môjho okolia tam nebol, ani som nevedela, že to toľko stojí, však podľa webu je to 1 miestnosť s hračkami, môj by sa hrabal po pol hodine preč
@zuzanka.zuzu musis byt velmi zaujmavy typ cloveka ked si robis nazor na nieco kde si este nebola😁
Boli sme tam 4 krat mam velmi aktivneho chlapca a aj ako 3 rocny tam vydrzal dve hodiny. Ked si vezmem ze som mala dve latte maly zjedol dve misky ovocia obaja sme mali limonadu chrumky,waffle atd.tak sa mi to teda viac oplatilo dat 8€ za nas oboch ako niekde vstup 5€ plus taketo konzumne mozno 10-15 € plus.
@zuzanka.zuzu Do Centralu alebo do Buppi?
@juliet86 Oki nevedela som, na stranke maju napisane len ze od 3r, doprovod nespominaju. Dakujem za info.
@uradnikova ak by nevadilo aj vonka, tak Medická záhrada je super
@stanzi do všetkých buppi 😉 do tých time out sme zašli prvý krát až po 1r, v auparku sme boli opakovane, central prvý a posledný krát 😀 fakt hnus
@judit47 😲 no úplne normálne si vytvorím názor aj keď som niekde nebola, čo si majiteľka že ich tak obhajuješ? proste je to neúmerne drahé v porovnaní s konkurenciou, ani hračky nič moc, ale ak vám to stačí tak super.... nepotrebujem niekde ísť aby som zistila, že mi tam nebude dobre 🙈
@zuzanka.zuzu je to aj detský kutik aj požičovňa ;)))
@zuzanka.zuzu vidno že ste tam nebola. Krásne 2 miestnosti hraciek knižiek sú tam kresla pre mamy, v cene Kava koláče pitie pre deti aj pre dospelych hračky sú dezinfikovame a pani majiteľka sa o to stará ako o scoje dieťa, parkovanie je pro budove.. alw jasne vyjadrujte sa k niečomu o com nemáte ani páru.. taká sedlacina
@autorka určite pozrite ich Instagram
@zuzanka.zuzu nebola si tam ani nikto koho poznas ale vies ake hracky su tam,a vies ze sa ti tam nepaci to mi pride ako povedat ze kremes je zly a nechuti mi aj ked som ho nikdy nemala ale viem ze mi nechuti…Skus sa tam raz pozriet a uvidis ze ta cena je praveze velmi nizka za sluzby ktore poskytuju a nie nie som majitelka ani ju nepoznam😁
@judit47 podľa tej fotky čo je na webe som usúdila tie hračky, ja osobne by som sa prezentovala tým top čo mám v ponuke (fotka predáva) a teda podľa tohto som nevidela to čo má môj drobec rád napr. v buppi, ale ako píšem, je to v pohode, ak vám to vyhovuje a prehrá sa ti tam dieťa, môj by videl 1 miestnosť odkiaľ by po pol hodine chcel odísť, toto nepovažujem za miesto, kde sa vyšantí
@petraj122456 sedlačina? trápne, viac k tebe nemám čo keď potrebuješ urážať. s čím sa tam hralo tvoje dieťa? pre mňa za mňa sa tam teda aj presťahuj, mne daj pokoj...
Ikea detske oddelenie tam sa nasa vyhra do blba, paradne ihro na medzilaboreckej, buppi v avione (doobeda 4h 5 eur), buppi palace (doobeda 4h 1euro), kusok od palace su aj zlate piesky tam je vonkajsie mensie ijrisko a trampoliny, hadzanie kamienkov do vody, pripadne nech zabali sarkana mozu tam pustat

@uradnikova Bory Mall