Detsky gastroenterológ - Bratislava a okolie

eskop
22. sep 2021

Dobrý deň, neboli ste niekto v poslednej dobe u detského gastroenterológia v Ba a okolie? Dnes som volala asi do 20ambulancii aj súkromné a až po Novom roku maju termin, dcérka má 6 mesiacov.

vierasimi
29. sep 2021

@eskop je to totálna katastrofa v BA ja som bola už zúfalá lebo dcéra súrne potrebovala vyšetrenie. Nakoniec sme sa obj. v assiduo za registráciu som platila 250e 🤦‍♂️ ale musím pochváliť doktorku aj so sestričku veľmi milé všetko mi vysvetlili urobili všetky vyšetrenia naraz. Len tiež som čakala na vyšetrenie dlho.

mysuliatko7
29. sep 2021

@vierasimi tiez to iste,idem v novembri do assiduo…pls ako prebieha vysetrenie?

veronice
29. sep 2021

Tiez som skusala assiduo... Dlhonsa caka na twrmin, dali mi termin len o 2 tyzdne skor ako na kramaroch... Tak sme skoncili v ProCare na Betliarskej, tam som mala termin do 2 tyzdnov za 90€

eskop
autor
29. sep 2021

@vierasimi mne odpísali,že až po novom roku.

@veronice prosím s akým starým dieťaťom si bola? Vdaka

vierasimi
30. sep 2021

@mysuliatko7 prvý krát len klasika pokecali sme o problémoch zobrala jej krv zamerala,odvážila prvý x jej nedavala hneď hadicky atď... Doniesla som moc a stolicu a keďže jej nič nevyslo v testoch tak jej bude teraz robiť ešte dychové testy.. Takže sa nemusíte báť. Velmi milá lekárka to musím fakt pochvalit

veronice
30. sep 2021

@eskop 2r8m.

frederika131
27. jún 2023

@veronice dobrý deň, ako to tam prosím funguje?? 90€je na 7dni+sa platí za každé vyšetrenie? Alebo ako to je ďakujem

52752
3. júl 2023

Dobrý deň. S dcérou mám ísť na gastro. Sme objednaní až v októbri. Poraďte mi, kde vás vyšetria so skorším termínom ( napr do 2 týždňov) a spravia vám všetky vyšetrenia za 1 deň? Zaplatím, lebo doktori si vás len pohadzuju medzi sebou niekoľko mesiacov. Dcéra má také stavy, že každý deň ju boli niekoľkokrát brucho, 2-3x ide na veľkú ( má riedku stolicu), aj by jedla, ale má skoro zo všetkého bolesti, chudne, je bledá, niekedy apaticka. Z krvi jej zistili, že jej chýba železo, to berie, aj vit C, aj B12. V stolici žiadne baktérie, ale idem jej spraviť domáci test na helicobaktera. Mlieko a múka v pohode, nemyslíme si, že by jej robilo zle. Drží bezzvyskovu diétu. Ale "brucho" ju boli aj hneď ráno, keď ešte nič v ústach nemala. Dakujem

veronice
3. júl 2023

@frederika131 ano, 90e na 7 dní resp na všetko co za tých 7 dní stihnete objednať (ďalšie kontroly, odbery, aj ked sa na ne dostavite reálne az o par týždňov neskôr). Problém ale je, ak sa n daný termín nedostaví té lebo vám ochorie dieta ako sa to stalo nám. Ak chcete náhradný termín, musíte platiť ďalších 90e a neurobíte s tým nič lebo ta 7 denná lehota vám ubehla a musíte si to zaplatiť znovu 🤦‍♀️ volali sme aj na infolinku ci je toto normálne ze je to proste len zmena termínu z dôvodu choroby a nič sme nevyriešil. Ak sme chceli doriešiť zdravotný stav, museli sme dat ďalších 90e 🤦‍♀️keby to v tom momente nebola pre nás priorita a dcera sa fakt netrápila, beriem kartu a idem inde ale tie termínu na kramaroch a antolskej sú šialene a assiduo na to ze tam tiež platíte tak termíny o nič lepšie.... Je to katastrofa odkedy isla do dôchodku Dr gastro z podunajských biskupic. Jej ambulanciu nikto neprevzal takže je teraz všade plno...

52752
6. júl 2023

@vierasimi tam pre preplnený stav detských pacientov neberú do odvolania. Dieťa má 3 mesiace bolesti a vy ho nemáte ani kde zaregistrovať lebo detských gastro je zúfalo málo a keď sa vám to podarí, tak musíte sa ďalšie 3 mesiace pozerat na svoje dieťa ako vám chradne pred ocami

52752
7. júl 2023

@veronice dobrý deň, môžem vedieť, kde ste zaregistrovaná teraz, u koho?

veronice
9. júl 2023

@52752 naposledy sme boli na detskom gastro v procare na betliarskej, meno lekárky si uz nespomeniem ale je tam len jedna. Nastastie uz nám nebola odvtedy treba tak sme tam už dlhšie neboli

52752
19. júl 2023

@veronice bolo vaše dieťa aj na gastroskopii? Bolo v narkoze, či len omamené? Viete ako to prebiehalo, počuli ste ho pri výkone plakať, kričať?

frederika131
19. júl 2023

@52752 PROcare BA, včera sme boli, termín do týždňa 🙏🙏🙏

veronice
25. júl 2023

@52752 nebolo, nastastie nebolo treba 🙏

rebcav
30. sep 2023

@52752 dobrý deň, prosím Vás ako ste postúpili, tiež by sme potrebovali gastro vyšetrenie pre dcérku, už sme zúfalí.....

52752
22. nov 2023

@rebcav my sme boli cez NR, najprv cez TO ako urgent nás na moje požiadanie poslala pediatrická. Z TO nemocnice nás pi týždni poslali do NR

zefyra
5. jún 2024

@52752 Ahoj, prosím ťa čo nakoniec dcérke bolo, riešim teraz presne toto isté s mojou 12 ročnou, zajtra budem volať do Pro Care BA, kľudne aj do IP. Ďakujem veľmi.

52752
26. jún 2024

@zefyra prepáčte, že tak neskoro píšem. Je mi ľúto, že tým prechádzate. Ja som obvolala pol Slovenska, aj súkromné polikliniky. Problém je v tom , že detských gastroenterológov je veľmi malo a všade sa čaká 3-6 mesiacov. My sme boli objednané, ale tak sa jej to zhoršilo že som už nemohla čakať. Pýtala som sa Jade koho, nikto nevedel pomôcť, ani pediater po známosti ( alebo nechcú, ja neviem)... Išla som s ňou na pohotovosť a začali to riešiť, robiť testy. Poviem vám, keby som čakala na tú gastroenterológucku, čo dom sa objednala, tak by tu už možno nebola. V nemocnici jej každý deň robili vyšetrenia, výsledky....neboli to ľahké, aj psychika išla dole vodou, aj jej, aj mne. Nakoniec jej uzatvorili liečbu na Crohna, užívala prednison a ešte nejaké tabletky. Max 10 týždňov, postupne sa vysadili a nahradili ho imuranom. Ten bude brať že nastalo, podľa výsledkov, že sa môže prerušiť ( po 5 rokoch). Teraz sa má vynikajúco, pribrala, môže jesť VŠETKO ! V najhoršej situácii jedla iba ryžu, varené zemiaky a biele pečivo a banán. Dúfam, že v takomto fit stave to bude ešte niekoľko rokov, lebo sa to opakuje- raz ste hore a raz dole.

pieksamaki
Autor odpoveď zmazal
Zobraz