- Mate prosim skusenosti s dr. Kukovou na kramaroch alebo dr. Cervenkom na Antolskej? Potrebujem pre deti alergologa a zaujimalo by ma ake mate skusenosti s tymito dvomi. Dakujem
@kishtika áno je, teda aspoň na nás, ale priprav sa na to, ze tam chodí strasne vela ľudí, objednáva presne na čas a teda niekedy čakáš cca pol hodinu, mne už sa stalo, ze aj hodinu navyše.. Ale je fajn, vedia tam urobit komplet cele vysetrenie, aj laboratórne,a máš to skôr, ako niekde mimo nemocnice u alergologa.. A teda dovolať sa tam je šport sám o sebe.. Radšej osobne, ak sa nedovolas
Cervenka sa staral este o mna a je to ten najlepsi alergolog. Len on sa mi zda, je uz na dochodku a preto tam my nechodime. Chodila som,ked mal syn cca 2 roky a to bolo pred 6 rokmi.
@rebekamarcusko aha, lebo na stranke antolskej nemocnice stale figuruje, ze ordinuje, tak uvidim, vyskusam obvolat a budem dufaat ze nas niekde vezmu. Dakujem za info
@kishtika no my chodime do sukromneho imunoalergologickeho centra a tam prideme na cas a kazdy je v ordinacii max 20min.
@rebekamarcusko dobry den, prosim, mozem sa spytat do ktoreho centra chodite a ci ste spokojni? Dakujem🙂
@katka_mituchova zdravim imunovital v ruzinove 😊
@rebekamarcusko dakujem krasne🙂 prosim a co sa tyka vysetreni a komunikacie ste spokojna?
@katka_mituchova ano maximalne. Aj ked im napisem email,este v ten den mi odpisu. A aj ta staroslivost je super. Sme tam vsetci spokojni a hlavne to mam na jednom mieste,kedze aj ja som astmatik-alergik a deti su alergici.
@rebekamarcusko skvele, srdecna vdaka🙂
@katka_mituchova niet za co 🥰
@rebekamarcusko Ahoj, prosím Ťa, kde je to súkromné imuno centrum? Je v Bratislave? Ďakujem 🙂
@katyfely aoj,ano v bratislave v ruzinove 😁
@rebekamarcusko ahoj. Zaujíma ma, či existuje aj nejaký cenník. Hľadám detského alergologa.
@jajka257 na stranke by mali mat.
@jajka257 aha nemaju na stranke. Tak si daj objednat online a tam mas k tomu sumu ,inak ti neporadim,lebo ja si to vobec nepamatam
@rebekamarcusko ďakujem. A ešte otázočka, detský alergolog je milý? Lebo od štátnej som šla s plačom.
@jajka257 je to doktorka a je fakt super. Velmi mily pristup.
@rebekamarcusko ďakujem. Zajtra zavolám a objednám sa.
Kukova je kapacita.. Chodíme k nej.. Ale nieje ľahké sa k nej dostať.. Neberie nových pacientov. My sme sa tam dostali s tým, ze dcéra bola na Kramaroch hospitalizovana, preto automaticky zacala navštevovať Kukovu..