Detský alergológ v Bratislave

kishtika
27. feb 2021

- Mate prosim skusenosti s dr. Kukovou na kramaroch alebo dr. Cervenkom na Antolskej? Potrebujem pre deti alergologa a zaujimalo by ma ake mate skusenosti s tymito dvomi. Dakujem

zoeazari
28. feb 2021

Kukova je kapacita.. Chodíme k nej.. Ale nieje ľahké sa k nej dostať.. Neberie nových pacientov. My sme sa tam dostali s tým, ze dcéra bola na Kramaroch hospitalizovana, preto automaticky zacala navštevovať Kukovu..

kishtika
autor
28. feb 2021

@zoeazari dakujem, skusum zavolat a uvidim co povedia, len som chcela vedie ci je aj taka ludska a da sa s nou normalne rozpravat

zoeazari
28. feb 2021

@kishtika áno je, teda aspoň na nás, ale priprav sa na to, ze tam chodí strasne vela ľudí, objednáva presne na čas a teda niekedy čakáš cca pol hodinu, mne už sa stalo, ze aj hodinu navyše.. Ale je fajn, vedia tam urobit komplet cele vysetrenie, aj laboratórne,a máš to skôr, ako niekde mimo nemocnice u alergologa.. A teda dovolať sa tam je šport sám o sebe.. Radšej osobne, ak sa nedovolas

rebekamarcusko
28. feb 2021

Cervenka sa staral este o mna a je to ten najlepsi alergolog. Len on sa mi zda, je uz na dochodku a preto tam my nechodime. Chodila som,ked mal syn cca 2 roky a to bolo pred 6 rokmi.

kishtika
autor
28. feb 2021

@zoeazari tak to je v pohode, my chodime momentalne k sukromnej a teda menej ako 3 hodiny sme tam nikdy neboli...strasne dlho tam vzdy cakame a s volanim je to to iste...dakujem krasne za info

kishtika
autor
28. feb 2021

@rebekamarcusko aha, lebo na stranke antolskej nemocnice stale figuruje, ze ordinuje, tak uvidim, vyskusam obvolat a budem dufaat ze nas niekde vezmu. Dakujem za info

rebekamarcusko
28. feb 2021

@kishtika no my chodime do sukromneho imunoalergologickeho centra a tam prideme na cas a kazdy je v ordinacii max 20min.

zimmi1
22. sep 2021

@kishtika ako to dopadlo? Zobrali vas niekam? Tiez prave hladam.

kishtika
autor
22. sep 2021

@zimmi1 vzali nas na Kramaroch k dr. Kukovej, lebo ze oni su statny, tak musia vziat kazdeho. Tak sme isli tam a na antolsku som ani nevolala.

zimmi1
23. sep 2021

@kishtika dakujem za info

katka_mituchova
8. mar 2022

@rebekamarcusko dobry den, prosim, mozem sa spytat do ktoreho centra chodite a ci ste spokojni? Dakujem🙂

rebekamarcusko
8. mar 2022

@katka_mituchova zdravim imunovital v ruzinove 😊

katka_mituchova
8. mar 2022

@rebekamarcusko dakujem krasne🙂 prosim a co sa tyka vysetreni a komunikacie ste spokojna?

rebekamarcusko
8. mar 2022

@katka_mituchova ano maximalne. Aj ked im napisem email,este v ten den mi odpisu. A aj ta staroslivost je super. Sme tam vsetci spokojni a hlavne to mam na jednom mieste,kedze aj ja som astmatik-alergik a deti su alergici.

katka_mituchova
8. mar 2022

@rebekamarcusko skvele, srdecna vdaka🙂

rebekamarcusko
8. mar 2022

@katka_mituchova niet za co 🥰

katyfely
26. mar 2022

@rebekamarcusko Ahoj, prosím Ťa, kde je to súkromné imuno centrum? Je v Bratislave? Ďakujem 🙂

rebekamarcusko
27. mar 2022

@katyfely aoj,ano v bratislave v ruzinove 😁

evinqua
28. mar 2022

@kishtika ako rýchlo ste dostali termin u MUDR.Kukovej, prosim?

kishtika
autor
28. mar 2022

@evinqua do 2 týždňov, ale keby sme potrebovali dačo súrne tak by nás vzala aj hneď, ale nám to neponáhľalo

evinqua
28. mar 2022

@kishtika Vážne? A telefonicky ci osobne?

kishtika
autor
28. mar 2022

@evinqua telefonicky

evinqua
28. mar 2022

@kishtika mame termin uz inde, ale teda az o dva mesiace, uz druhy deň som sa snažila dovolat aj ku Kukovej a teda neuspesne

kishtika
autor
28. mar 2022

@evinqua skúste okolo obeda alebo poobede do 14:00

jajka257
2. jún 2022

@rebekamarcusko ahoj. Zaujíma ma, či existuje aj nejaký cenník. Hľadám detského alergologa.

rebekamarcusko
2. jún 2022

@jajka257 na stranke by mali mat.

rebekamarcusko
2. jún 2022

@jajka257 aha nemaju na stranke. Tak si daj objednat online a tam mas k tomu sumu ,inak ti neporadim,lebo ja si to vobec nepamatam

jajka257
2. jún 2022

@rebekamarcusko ďakujem. A ešte otázočka, detský alergolog je milý? Lebo od štátnej som šla s plačom.

rebekamarcusko
2. jún 2022

@jajka257 je to doktorka a je fakt super. Velmi mily pristup.

jajka257
2. jún 2022

@rebekamarcusko ďakujem. Zajtra zavolám a objednám sa.