Prosim Vas urgentne potrebujem detsku rehabilitačnú ambulanciu/ kliniku/ centrum pre takmer rocneho syna. S terminmi je to katastrofa, po dost dlhom cakani sme mali mat zajtra konecne vysetrenie na detskom rehabilitacnom sanatoriu v Karlovej Vsi na Donnerovej, bohuzial mi sestricka volala, ze doktorka necakane skoncila na PN.
Kramare maju termin v nedohladne, Tetis v Dunajskej Luznej az v Novembri, takisto aj Harmony na Kudlakovej, do Reocentra v Petrzalke sa neviem ani dovolat... prosim Vas neviete niekto o niecom, kde by nas zobrali? Dakujem
My sme chodili so synom do Modry na rehab, takymto malickym. Je to v Modre na poliklinike. S termínom nebol nikdy ziadny problem. Ja som z Pezinka a v diskusiach ohladom rehabilitacii v pk som problem s terminami tiez nezachytila.
rehab klinik v raci na zitnej (je to nahlavnom tahu) pracuje aj s malymi detickami
Dakujem za vsetky odpovede. Na klinike kde su vylucne fyzioterapeuti uz ani nechcem chodit, boli sme takto u dvoch... chcela by som aby ho vysetril aj dr.
inak s nim zatial chodim k fyzioterapeutke, aj cvicime podla nej... islo mi vsak o zhodnotenie celkoveho stavu dr.
dakujem za tip na rehabklinik skusim tam zajtra zavolat
este skusaj reocentrum, strasne sa mi tam pacila vstupna prehliadka.. a teda tiez sme navstevovali rehab klinik raca, spokojnost tiez
Ja reocentrum určite neodporúčam, dr nemala žiadnu trpezlivosť, syn plakal, nasilu snim cvičila, nakoniec skonštatovala že nespolupracuje. Rýchlo minukazala pár cvikov a že mame prísť o rok, celé to trvalo asi 10 minút 🙄
Vítal clinic odporúčam ale neviem či je tam nie sú len fyzioterapeuti..
Dakujeme velmi pekne za kazdy prispevok, vdaka jednej mamicke tu z MK sme sa na rehabilitacnu kliniku dostali🙂
skuste este hromnikovu - physio-medical v petrzalke. je to sukromne, plati sa tam, ale uz neviem kolko (15-20e)