Detské náušnice - Bratislava

eba7
4. okt 2022

Ahojte, potrebovala by som sa prosím poradiť ohľadom náušníc pre 6 ročnú dcéru.
1. Dcéra nemá zatiaľ prepichnuté uši - počula som, že vraj pekne nastreľujú v ústave lekárskej kozmetiky v petržalke. Viete to niekto potvrdiť?
2. Aké náušnice vybrať? Ja sama náušnice nenosím, takže sa v tom vôbec nevyznám a neviem posúdiť aký typ by bol pre ňu vhodný. Dcéra chodí na viaceré športy vrátane plávania, takže potrebujem, aby bola čo najmenšia šanca nejakého zachytenia či poranenia, takisto aby ich nemusela stále dávať dole a normálne v nich fungovala a aby netlačili pri spánku (na takéto veci je dosť háklivá). Na internete som videla visiace s predným zapínaním, so zadným zapínaním, krúžky, napichovacie so šroubovaním...Mne by sa najviac páčili len také decentné nevisiace, len pri nich sa obávam, že by ju pri spánku na boku tlačili. Ktorý typ je taký najpohodlnejší?
3. Čo sa týka materiálu, rozmýšľam nad zlatom. Mohla by potom v takýchto náušniciach aj pravidelne chodiť do bazéna?
4. Viete poradiť kde v Bratislave majú nejaký väčší výber detských náušníc?
Ďakujem veľmi pekne!

nikol789
4. okt 2022

@eba7 ahoj
1. Sestra bola v ústav lekárskej kozmetiky a všetko bolo Ok, boli spokojný... Ja som dávala mojej malej u doktorky goldenberg v Petržalke na fedinovej. Najprv jej nastrelila a dala ich nausnicky a po dvoch týždňoch som vymenila za naše zlate. Cena u lekárky bola 25€ so všetkým. Treba zavolať a opýtať sa, robí to aj keď nie ste jej pacient.
2.Ja odporucam zlate náušnice, sú kvalitne , krásne
Mojej malej som dala na zapínanie, je všetko ok, nič sa nezapalilo... toto treba vybrať tak aby jej vyhovovalo a asi najlepšie odskúšať
3.samozrejme v zlate sa môžeš nonstop kúpať a nič sa nestane
4.My sme objednávali z izlato, ale zlato išlo veľmi hore, ale predtým sme ešte nepoznali nášho dodávateľa (je mimo slovenska) a ďalšie náušnice budem kupovať cez neho nakoľko to vide o polovicu a aj viac lacnejšie...

eba7
autor
4. okt 2022

@nikol789 dakujem za odpoved 🙂. Asi teda radsej zoberiem dceru priamo do predajne popozerat, aj ked povodne ich mala dostat ako prekvapko.

bestmate
4. okt 2022

Aidyl studio na Obchodnej, bez problémov, mala som problém s náušnicami a zarástli mi dierky, tak som musela znova si dať prepichnúť v Aidyl, aj dcéram som tam dávala.

cosmic_origin
4. okt 2022

@eba7 Lepšie je dať normálne prepichnúť, než nastreliť náušnice, je tam menšie riziko komplikácií. Kým sa to hojí (čo je cca 1,5 mesiaca) nesmú sa meniť náušnice a ani ísť do bazéna.