Ahojte, prosím vás bol teraz niekto na detských Kramároch? Ako to tam je teraz? Pýtajú od vás negatívny test a aj dieťa musí mať negatívny test?
Treba mať test ak nemá dieťa a doprovod urobia hneď na mieste aj ak sa jedná o urgent a pohotovosť. Boli sme v stredu robili nám výter obom a iba jedna osoba s dieťaťom môže ísť dnu.
@janula2511 treba test, maju to aj na stranke. Kontroluju pri vstupe a nielen tak ledabolo.
Takže musí mať aj dieťa. No super.
Detom robili buyer z pusy, teda nasmu 10 mesacnemu v marci, ked sme boli na vysetreni. On to zvladol co vacsej pohode ako ja.
Dobrý deň, my sme boli teraz, a áno musíte mať vy aj dieťa test
@janula2511 dobrý deň, môjmu šesť týždňovému synovi robili antigénový test z nošteka a veľmi plakal. Boli sme v utorok 6.4.2021. Za toto by som ich bila. Tak malým deťom by to nemali robiť. My s mužom negatívni, ale museli aj malému spraviť? Vraj majú také pravidlá.
Áno, pár dní pred termínom mi aj písali sms, že test dieťa plus doprovod, nie starší ako 48 hodín. Kontroluju hneď pri vchode. Boli sme pred 2 týždňami
@jollalolla to je kvôli tomu, že kľudne sa môže stať že rodičia sú negatívni a dieťa pozitívne. Preto musia byť otestovaní všetci. A určite by sme neboli nadšene z toho, keby sme išli ošetriť zlomeninu alebo na bežnú kontrolu k odborníkovi a odniesli si covid. Neboj, bábätko na výter rýchlo zabudne a bude v pohode.
@kopytko03 verím, ale nesúhlasím takto maličkým detičkám robiť test zrovna tohto typu. Kľudne mohli napr. z pusinky ... Ale však už je to za nami, len teda moja skúsenosť - môj názor.
@strelko iba tipujem, ale možno je to tým že na Kramároch je aj detská onkológia, neonatológia a ostatné detičky v ťažkom stave, pre ktoré by kontakt s covidom mohol byť osudným. Hlavne keď veľa priestorov je spoločných a pohybujú sa tam ako pacienti nemocnice, tak externí pacienti ktorí prišli iba na vyšetrenie.
@janula2511 zavolaj si. Mne povedali ze musi mat aj dieta aj rodic antigen nie starsi ako 48h