Ahojte chcem sa spýtať ešte len ideme syna objednať na vyšetrenia podľa urológa pôjde na operáciu nezostupného semenika. Mám pár otázok je tu niekto kto bol pár rokov dní mesiacov dozadu? Pekný večer 🙂
@monika010800 ja som bola vlani so synom na operácii na Kramároch, ale vyberali mu vodu z vajka, čiže trochu iný zákrok... Ale ak viem byť napriek tomu užitočná a odpovedať, kľudne sa pýtajte.
Synovi operovali nezostupeny semennik v apríli 2021. Kľudne sa pýtaj.
@katesocka Dobrý deň chcela som sa spýtať kde presne ste boli v ktorej nemocnici? Ako to celé prebiehalo ?(zavolať objednať vyšetrenie a potom termín operácie?) Ešte ako to je čo sa týka izieb samostatne matky a zvlášť deti? A či ste platili za zákrok?
@monika010800 Dobrý deň. Boli sme na Kramaroch na detskej urológii. My chodíme pravidelne na kontroly kvôli iným zdravotným problémom, čiže na jednej z kontrol určili, že synovi zafixuju semennik (jemu občas migroval). Objednať na vyšetrenie na urologicku ambulanciu sa treba elektronicky, prípadne si tam najprv zavolajte. Inak teda dali nám termín, prišli sme deň pred, na druhý deň spravili zákrok (synovi to robili v rámci iného zákroku) a na tretí deň sa ide domov.
Čo sa týka izieb, netuším ako to tam je teraz. Zažila som 2 verzie - raz bol syn teoreticky v inej izbe a ja na izbe matiek - tu som si syna mohla na noc zobrať na tú izbu prípadne niektoré mamy dostali rozkladaciu posteľ a spali v izbe s deťmi. Druhá verzia počas covidu - na tej izbe kde boli predtým len deti (predtým tam boli 3 postieľky) boli len 2 postieľky a postele pre matky - čiže mama mohla byť s dieťaťom na izbe bez problémov. Ako to tam funguje teraz, netuším. A za zákrok sme nič neplatili.
@katesocka prosím vás napíšete mi na akej stránke sa treba objednať ďakujem veľmi pekne za všetko
@monika010800 my sa registrujeme tu: https://rezervacie.nudch.eu/ treba tam nájsť urologicku ambulanciu, prípadne ešte pre istotu predtým zavolajte že ako postupovať
@katesocka ďakujem moc ste mi pomohli
@monika010800 nie je začo a držím palce
@monika010800 ahoj, ja tam chodievam s malým ale iba na kontrolu predkozky, ak chces kľudne sa pytaj🙂