Ahojte mamičky.
Nechcem sa nič pýtať, len by som rada poradila mamkam ktoré sa chystajú s detičkami do NUDCH na oddelenie urológie. Ja som predtým prelustrovala všetko čo sa dalo aby som sa dozvedela nejaké informácie ako to tam "vyzerá".. Ako lekári.. Sestričky.. Starostlivosť a celkovo ako sa spi, či s deťmi..a pod.
Rada sa podelím o svoju aktuálnu skúsenosť z minulého týždňa. 🙂 (Mar. 2022)
Celkovo som veľmi spokojná so všetkým ako bolo a aj to je dôvod prečo sem píšem. Zväčša sa len stazujeme, kritizujeme a ja by som rada poďakovala a pochválila pána prednostu Brezu aj s personalom. 🙂 Tak ak náhodou niekto ma otázky a budem vedieť, rada odpoviem.
@sasatko úplne súhlasím..lekári,sestričky aj sanitarky...všetci do jedného úžasný ľudia...
@sasatko ahoj prosím ta mam sa objednať s 13mesacnym synom na detskú urologiu a tvoja skúsenosť ma ukludnila no neviem na aké číslo kam volať. Google mi vyhodil 20 čísiel. Ďakujem
@lenkaaninka sekretariat urologia - ak idete na zakrok 02/5937 1268.
Ambulancia 02/5937 1585
Oddelenie 02/5937 1317
Na vysetrenie je najlepsie ist cez rezervacny system nudch.eu
@simsalabim tam píše ze nad 18 r len neviem ci ja alebo malý🙂)) takže ho môžem tade objednať?
@lenkaaninka mozes. Ved je to detska nemocnica.
@simsalabim už som to nasla zajtra tam zavolám. Ze pred prvým vyšetrením volať. Ďakujem zatiaľ moc
@simsalabim a prosím ta v prípade hospitalizácie je možné byť spolu s dieťaťom na izbe?
@lenkaaninka my sme mali rok a pol a v podstate som bola s malým tak rôzne ale ano, stále spolu.
Prišli sme deň pred operáciou a najskôr sme boli na izbe kde mal on postieľku a ja kreslo (počas dňa). A ja som mala spat na izbe matiek ale vrchná sestra mi dovolila vziať na noc malého k sebe do postele, aj na obednajsi spánok sme si lahli na izbu matiek.
A na druhy deň keď ho operovali ma presunuli na inú izbu (dvojku, rozumej 2mamky a 2deticky) kde som s nim uz mala aj ja posteľ, on postieľku. Čiže asi to zalezi od kapacít. Potom tam boli izby kde si mamičky na noc nosili rozkladacie postele a ráno ich zasa odkladali.
@lenkaaninka ano, bud priamo na izbe na rozkladacej posteli alebo na izbe matiek.
@pampuli ahoj, podla mna sa tam tazko objenava ku konkretnemu. Nahodis si termin a oni sa tam v ambulancii striedaju. My sme mali stastie asi na 4 odlisnych lekarov a vzdy boli ludski a velmi mili k synovi. dost dlho sa tam caka na termin a tak sme si prvu konzultaciu platili v sukromnej detskej urologii je to tiez na kramaroch - tusim nejak klinika jednodnovej chirurgie a tam to bolo. vygooglis si, ak by nahodou ☺️
@sasatko suhlasim, urologia je super oddelenie s ludskym pristupom, viem to porovnat, kedze som s detmi lezala vselikde.