Ako sj dnes otvoreni? Ah od 4? Neviete nahodou?
Dakujem
pohotovost je otvorena stale pocas statnych sviatkov. Od 4 su pocas bezneho dna ked zatvoria dvere pediatricky
@kittykat22 my sme okresné mesto a pohotovosť je len do 20.00
@ibrunova a ked si dieta zlomi nohu alebo ma zapal slepeho creva tak sa to riesi ako?
@kittykat22 to sa nechodí na detskú pohotovosť, ale na urgent v nemocnici, máme chirurgický, kam chodia zlomeniny, a potom interný-napr. ten slepák.
Na detskú klasickú pohotovosť s chorobami
Cez sviatky je od 8:00 do 20:00
U nqs je pohotovost do 22.00 a na sviatok tusim len do 20.00 pri vaznom.pripade treba ist potom uz na urgent
@kittykat22 so zlomeninou ani so slepakom sa na pohotovost nechodi, chodi sa na urgent do nemocnice
Su otvoreni nonstop, v BA je len jedna pohotovost (pre cely kraj) na Kramaroch
normlane tam chod na vratnici zaplatis 2€ a oni ta nasmeruju len teda vezmi dietatu pitie a hracky caka sa hodiny
Ja som bola včera s malým v NUDCH a platila som 10€ 🙂)
@lneviemmeno a v akom case si bola ? aj od toho zavisi ci platis 10€,2€,0€
@mamina7070 zavisi to od toho, ci bolo vysetrenie naozaj potrebne a akutne. Ked ano, plati sa 2€
@slaviivals zavisi aj od casu tj ci ides na APS alebo urgent
ak ides v case APS (pohotovost) a nehospitalizuju vas tak 2€
ak hospitalizuju tak 0€
ak ides v case urgentu a nebolo to urgentne tak 10€ (rovnako aj ides napr s niekolko dnovym urazom a pod
@mamina7070 presne tak ☺️
@mamina7070 bola som o 20:30 a vyšetrenie bolo potrebné, dieta malo 40tky ktoré nešli zraziť + sa dusilo hlienmi, pohli nám tam a aj predpísali lieky
Ked je to pohotovosť tak je otvorena, treba si zavolat do konkretnej pohotovosti