Ahojte neviete kto dnes ma službu na detskej pohotovosti na Kramároch? Ďakujem
@kacena4 toto hovorim stale… vrchol…
Ja viem! Na pohotovosti je zvykom, aby mal službu lekár! Má so sebou aj minimálne jednu sestričku. A vo väčšom meste sa niekedy stane, že aj viacero lekárov tam je naraz. No v každom prípade, lekára spoznáš, lebo má také čudo na krku, čo si pchá do uší a druhý koniec priloží ma telo toho koho vyšetruje. Ale pozor, niektori sú zákerní a dávajú si to dole z krku. Potom treba pozerať, či nemá niekde na oblečení takú cedulku, tam býva napísané, že "lekár". Slušnejší tam majú dokonca aj svoje meno. No a ešte na pohotovosti býva v službe aj nejaký vrátnik, možno údržbár a SBS, keby sa niečo pokazilo. Tých rozoznáš tak, že nevedia vôbec nič, alebo len veľmi základné veci o tom, ako liečiť.
@pallacinka29
@drake122
Ešte že ste tu také múdre ale normálna odpoveď nikde 👍
tam je viacero lekarov a priprav sa na niekolko hodinove cakanie 😉
@sajmoniiiiis som nakolko mudra, ze ak by moje dieta naozaj potrebovalo pohotovost, utekam doslova v slapkach, je mi sumafuk kto sluzi…
odporucam ti sediet doma na riti, ked mas cas polozit takuto primitivnu otazku a cakat na nu odpoved, pohotovost isto netreba…
@mamina7070 ďakujem za normálnu odpoveď🙂
@mamina7070 suhlasim
@sajmoniiiiis suhlas
za mňa totálny bezpredmetná otázka. ak potrebujem ísť na pohotovosť je mi úplne jedno kto tam prave robí