Detská pohotovosť Bratislava

sajmoniiiiis
8. máj 2023

Ahojte neviete kto dnes ma službu na detskej pohotovosti na Kramároch? Ďakujem

kacena4
8. máj 2023

za mňa totálny bezpredmetná otázka. ak potrebujem ísť na pohotovosť je mi úplne jedno kto tam prave robí

pallacinka29
8. máj 2023

@kacena4 toto hovorim stale… vrchol…

drake122
8. máj 2023

Ja viem! Na pohotovosti je zvykom, aby mal službu lekár! Má so sebou aj minimálne jednu sestričku. A vo väčšom meste sa niekedy stane, že aj viacero lekárov tam je naraz. No v každom prípade, lekára spoznáš, lebo má také čudo na krku, čo si pchá do uší a druhý koniec priloží ma telo toho koho vyšetruje. Ale pozor, niektori sú zákerní a dávajú si to dole z krku. Potom treba pozerať, či nemá niekde na oblečení takú cedulku, tam býva napísané, že "lekár". Slušnejší tam majú dokonca aj svoje meno. No a ešte na pohotovosti býva v službe aj nejaký vrátnik, možno údržbár a SBS, keby sa niečo pokazilo. Tých rozoznáš tak, že nevedia vôbec nič, alebo len veľmi základné veci o tom, ako liečiť.

sajmoniiiiis
autor
8. máj 2023

@pallacinka29
@drake122
Ešte že ste tu také múdre ale normálna odpoveď nikde 👍

mamina7070
8. máj 2023

tam je viacero lekarov a priprav sa na niekolko hodinove cakanie 😉

pallacinka29
8. máj 2023

@sajmoniiiiis som nakolko mudra, ze ak by moje dieta naozaj potrebovalo pohotovost, utekam doslova v slapkach, je mi sumafuk kto sluzi…
odporucam ti sediet doma na riti, ked mas cas polozit takuto primitivnu otazku a cakat na nu odpoved, pohotovost isto netreba…

sajmoniiiiis
autor
8. máj 2023

@mamina7070 ďakujem za normálnu odpoveď🙂

minyminy
10. máj 2023

@mamina7070 suhlasim

minyminy
10. máj 2023

@sajmoniiiiis suhlas