Detská podológia v Bratislave
Ahojte, prosím odporučili by ste mi nejakého podiatra pre deti v Bratislave? Ideálne lekára, nie nejakú zaškolenú pedikérku. Dcére zarastajú nechty, tak to chcem riešiť, ale na googli sa neviem vysomáriť. Ďakujem.
Alebo zdravotnA pedikura,mame skusenosti v Nr
@renka30 dakujem pekne.
@riskoh dakujem kuknem
Anita Nopp v Petrzalke. Ja tam chodim s tym istym problemom a viem ze aj babatka tam uz osetrovali. Je to super centrum. Ja na 100% odporucam
@greta2017 super, dakujem pekne
Aj ja vam odporucam AnitaNopp na Rusovskej ceste. ( aj parking je vo dvore) to je medicialna pedikura. Vsetky baby su mile vratene majitelky 🙂 Verim ze vam pomozu. Uz zachranili kadeco … pred zakrokom chirurgov….
Drzim palce.
@lulu2014 dakujem
@klip0 nooo neumrtvuju lebo to mozu len lekari. A podolog nie je lekar. Strasne zavisi v akom stave to je ked prides. Ano mna to dost bolelo ale dalo sa vydrzat. Ale len prva navsteva kym si to tam pripravia. Pd druhej navstevy ma to uz absoluuuutne nebolelo a krasne sa mi nechty vyliecili. Stoji to za to fakt🙃 pridavam foto laveho nechtu po asi 5tich navstevach.

Skus pozriet ak si na FB - Medicinálna pedikúra, odborná manikúra - ELLEN education&care
Pripadne hladat na googli pod heslom medicinalna pedikura