icon

Detská podológia v Bratislave

4. máj 2022

Ahojte, prosím odporučili by ste mi nejakého podiatra pre deti v Bratislave? Ideálne lekára, nie nejakú zaškolenú pedikérku. Dcére zarastajú nechty, tak to chcem riešiť, ale na googli sa neviem vysomáriť. Ďakujem.

renka30
4. máj 2022

Skus pozriet ak si na FB - Medicinálna pedikúra, odborná manikúra - ELLEN education&care
Pripadne hladat na googli pod heslom medicinalna pedikura

riskoh
4. máj 2022

Alebo zdravotnA pedikura,mame skusenosti v Nr

autor
4. máj 2022

@renka30 dakujem pekne.

autor
4. máj 2022

@riskoh dakujem kuknem

greta2017
5. máj 2022

Anita Nopp v Petrzalke. Ja tam chodim s tym istym problemom a viem ze aj babatka tam uz osetrovali. Je to super centrum. Ja na 100% odporucam

autor
5. máj 2022

@greta2017 super, dakujem pekne

lulu2014
7. máj 2022

Aj ja vam odporucam AnitaNopp na Rusovskej ceste. ( aj parking je vo dvore) to je medicialna pedikura. Vsetky baby su mile vratene majitelky 🙂 Verim ze vam pomozu. Uz zachranili kadeco … pred zakrokom chirurgov….
Drzim palce.

autor
7. máj 2022

@lulu2014 dakujem

klip0
7. máj 2022

@lulu2014
@greta2017
Baby a ako je to s bolestivostou prosím ? Chirurg umrtvi. Tu je to ako ?

greta2017
7. máj 2022

@klip0 nooo neumrtvuju lebo to mozu len lekari. A podolog nie je lekar. Strasne zavisi v akom stave to je ked prides. Ano mna to dost bolelo ale dalo sa vydrzat. Ale len prva navsteva kym si to tam pripravia. Pd druhej navstevy ma to uz absoluuuutne nebolelo a krasne sa mi nechty vyliecili. Stoji to za to fakt🙃 pridavam foto laveho nechtu po asi 5tich navstevach.

lulu2014
7. máj 2022

@klip0 nebojte chodte na konzultaciu vsetko vam vysvetlia a dohodnete sa... Chodia tam aj deti . Uprimne ludia hovoria ze vzdy to bolo lepsie ako na chirurgii…
Len teda je to platene😔