icon

Tipy na detskú oslavu v Bratislave bez nudy

jurka2907
17. aug 2024

Ahojte dievčatá, malý bude mať 5r.chcel by si pozvať kamarátov na oslavu cca 6deti .Poraďte akú ste urobili oslavu deťom vy ,aby sa i pacilo,"nenudili sa".
Nechcem oslavu doma ,predsa po chvíľke hrania sa ,by ich to asi nebavilo.Zvazujem Buppi ale neviem ci v lete je to dobrý nápad,pripadne mali ste oslavu v lese ,i keď teraz si asi ani spekacky neopecieme.😊
Ďakujem za každú radu

evkamotka
17. aug 2024

@jurka2907 sla by som radsej do lesa ale v takom prípade aj s ich rodicmi. Chodime s deťmi v týchto horúčavách do lesa a je to neuveriteľne lepšie. Akoze ta klima. A deti sa hraju s prírodou. Tym ze mame sidliskove mestske deti, akosi im je tam vsetko zaujímavé🙂

gab1sol
17. aug 2024

@jurka2907 boli sme na oslave vo viacerých kútikoch (aj našim deťom sme organizovali). A najväčší úspech mala oslava v lese - my sme mali hore na Kolibe (pri hoteli v tom bufete). Ešte v apríli, tak sme aj grilovali. Deťom som vymyslela program - mali úlohy, ktoré keď splnili, našli básničku, ktorá ich nasmerovala k “pokladu”. A potom mali voľnú zábavu, len tak behali.
Tiež je fajn miesto oslavy, kde je ihrisko - boli sme tak na Peknej ceste pri Horárni. Tiež si to deti pochvaľovali. Ale teda, áno, teraz bez ohňa a grilovania…

jurka2907
autor
17. aug 2024

@gab1sol ved práve, pôvodný plán bolo ihrisko na peknej ceste ,spojené s grilovackou,keďže bývame v Raci,no deti sú zvyknute opekať, grilovat ,neviem ci by neboli sklamaní 😊a možno pizza by ich potešila 🍕

gab1sol
17. aug 2024

@jurka2907 určite nebudú - aj naše majú rady opekačku, ale na oslave to brali ako takú vsuvku s jedlom - opekali tatinovia. Pokojne priprav niečo doma, objednaj pizzu. Deti aj tak budú celý čas lietať, nebudú mať čas na opekanie. 😉

lucik194
17. aug 2024

nezabudajte , ze je stale zakaz zakladania ohna v mestskych lesoch...... stale ho od jula nezrusili......
takze neopeciete nic

@gab1sol kedze su z Race, ihrisko Pekna cesta pre nich nie je nich "prevratne" kedze tam urcite tento rok uz boli aspon 5x 🙂 nie je to pre tie deti proste vzacne

gab1sol
17. aug 2024

@lucik194 ja som uviedla Peknú cestu ako miesto, kde sme na takej oslave boli, až neskôr autorka uviedla, že sú z Rače. A aj napriek tomu, nad tým ihriskom uvažovali… 🤷‍♀️

lubossi
17. aug 2024

Suseda mala na našom ihrisku. Zavolala aj profi zabávača v kostime co robil žirafy z balónov, kúzla a tak..
Aj tortu tam mali a na deke zjedli

katulienkax
17. aug 2024

@jurka2907 opekanie v okoli bratislavy je stale zakazane !!!

jurka2907
autor
17. aug 2024

@katulienkax vieme, chodíme denne na prechádzky .

juliet86
17. aug 2024

kikiwaikiki land. hojdana. happybee. retrokids. lapky. karolinka cafe. rc macko

ivi87
17. aug 2024

Nasi mali oslavu v Cubicone a tak sa to vsetkym zapacilo, ze aj kamosi potom robili oslavy len tam 😄
Vyberies si z balika aky chces, maju na nete....

julish
17. aug 2024

Urcite les. Super je horskac alebo Pruglerka