Ahojte maminky, chcem sa spytat, ak ste boli s babatkom na tomto oddeleni,ako to tam funguje. Rodic tam ma posteľ? Nejaka kuchynka? Kocik asi nemoze byt odlozeny... Dakujem.
@noemi155 my byvame 120km od Ba. Ja nechodim sem na Kramare, dohadovala som sa s jednou koznou ambulanciou v BA, ale dr, ked videla fotky, tak ma odklonila sem do nemocnice a ze potom ho bude dalej liecit. Maju vraj dobre vysledky pri udrziavani, tato kozna ambulancia. Moj maly ma tiez 7 mesiacov, ekzem na tvari, rukach, nohach. Ano, je to hrozne:( Uz 6 mesiacov sme nespali, trapime, nic nezabera...ja som sa nemocnici vyhybala, ale uz musíme... Tak mozno sa tam stretneme🙂 My sme boli aj na alergo, vysla alergia na mlieko, vajcia, soja. Ja ho kojim a myslim, ze mu vadia mliecne zlozky v mojom mlieku, ale to specialne umele radikalne odmieta, cize musim kojit...
@flavia1 dali mu tam krémy samozrejme aj kortikoidy to mi povedala hneď,že bez nich to vôbec nepojde,že je strašný
Tak musím ho namastit kyselinou mliecnou
Počkať cca 5min a potom mi dali krémy a ráno má iné a večer iné,tak si ich zmiesam a natriem na to potom gazu a obväzom ho obviazat
Proste ručičky ,nožičky a telíčko a na tvar mu mam tiež dávať gazy ale to mi vôbec nedrží a keď spinka sa prehadzuje takze to som vzdala
A na tvar má zas inú masť
A večer zas okúpať v hypermangane a zas premastnit kyselinou a potom si zas zmiesam večerné maste,gaza,obväz a pyzamko
Je to dosť prácne ale povedala mi tam,že 90% úspešnosti je v ošetrovaní
Tak verím tomu🙏🙏🙏
@flavia1 koľko tam chodíte?
Vidíte zlepšenie?
My sme boli v stredu prvýkrát chceli nás hospitalizovať,ale mali plno
Ak sa mu nepolepsi v stredu mame prísť s taškami…