Boli ste niekto v Karlovej vsi v dermajunior u koznej lekarky s detmi.? Boli ste spokojni? Kolko sa tam plati? Maju nejaky cennik? Dakujem za vsetky rady
Za mňa nič moc, sestrička úplná krava, dr milá, ale dcére nepomohla, skôr ešte pohoršila. Mne nepomohla tiež, ale aspoň nezhoršila, príde mi to, že “lieči” systémom pokus - omyl. Nebrala žiadne stery za celý rok, všetko len slovne a pohľadom. Zbytočne vyhodených 30€ / osoba za prvé “vyšetrenie”.
Za mna tiez nic moc. Na objednany a zaplateny termin 50€ lekarka meskala pol hodiny, v podstate sme nic poriadne nevyriesili.
Boli sme minulý rok, a boli sme spokojní. Na klasické vyšetrenie sa vtedy veľmi dlho čakalo, tak sme si zaplatili online konzultáciu (na základe fotiek a popisu problému). Tam sme dostali termín asi do troch dní a pani Dr. Martišková malej veľmi pomohla. Cenu si nepamätám, ale cca 50 Eur. Neskôr sme boli aj na klasickom vyšetrení, platili sme niečo kvôli prednostnemu termínu, sumu si ale nepamätám. Cenník som na stránke nevidela, treba tam zavolať alebo napísať sestričke.