Dermacenter Bratislava - chirurgické odstránenie znamienka

maruska_22
19. mar 2024

Ahojte, je tu niekto, kto má osobnú skúsenosť s touto klinikou? Dermatológ na kontrole znamienok označil jedno znamienko ako problematické a odporučil mi odstránenie. Všade majú termíny najskôr až na koniec apríla a to je pre mňa neskoro. Tu mi ponúkli termín uz o týždeň, no na internete čítam dobré aj zlé recenzie. Podstúpili ste tu niekto takýto zákrok? Boli ste spokojní? A zaujíma ma tiež, ako vyzerala jazva s odstupom času. Ďakujem

gabika0825
19. mar 2024

@maruska_22 ja som tam bola na odstránení bradaviciek čo som mala v okoli krku a v podpazusi, ale ja som bola na laser. Moja skúsenosť je taká neutrálna. Väčšina doktoriek sú ukrajinky, tej čo má ošetrovala, tej som skoro nič nerozumela keď rozprávala. Mala som celkom problém aj s rezerváciou termínu, volala som tam, slecna čo rieši termíny mi dala termín, potom mi na druhý deň volala nejaká iná ktorá tam pracuje a tá mi zahlásila že termín sa medzičasom rezervoval len že jej kolegyňa nenehala odkaz a zistili to až keď mi volali na druhý deň. A to som o 2 dni na to mala ísť na zákrok. Dali mi termín o týždeň, tak som to brala v poriadku že sa mohla stať chyba. Potom som prišla na ten termín, recepčná má ešte usadila že doktorka ešte má pacienta, tak som čakala pól hodinu ešte v čakárni. Potom má konečne zobrala, ako som spominala, tak nič som doktorke skoro nerozumela, ešte pri vstupe do ambulancie sa má začala pýtať čo vlastne ideme robiť. To mi prišlo trosku zvláštne, no potom mi to spravila, neurobila mi všetko, že mám prísť ešte inokedy a dokončí mi to, lebo Toho bolo viac ale to sme sa vopred dohodli. Takze z mojej strany ak by som mala hodnotiť číslami tak 4/10

gabika0825
19. mar 2024

A ja rozmýšľam že na to doostranovanie pôjdem už inde.

maruska_22
autor
19. mar 2024

@gabika0825 dakujem za odpoved, neviem, co mam robit. Na jednej strane som sa potesila, ze som tak rychlo dostala termin, ale je mi divne, ze prvy dostupny termin bol uz v ten den. A tiez, ze nepotrebuju ziadnu konzultaciu predtym. Predsa len je to chirurgicky zakrok v lokalnej anesteze a potrebujem jednak, aby bol material pouzitelny na histologiu a v neposlednom rade aj aby jazva dobre vyzerala. Takze neviem, ci to risknut alebo radsej cakat viac nez mesiac a ist na ,,istotu” inde. Lebo ten stres a strach, co prezivam, je neskutocny.

zuzu003
19. mar 2024

Priatel chodi do ProCaru do Centralu. Znamienka tam vybera lekarka uz na dochodku a sposob sitia a nasledne jazvy sa mi fakt napacili. Ja som skusila SKIN CARE s.r.o., robi tam viac lekarov, sitie pekne a vyzera to, ze mi ostanu len tenke mini ciarky ako jazvicky, ak vobec, ked sa to dohoji. Ale hojenie je u kazdeho velmi individualne.

gabika0825
19. mar 2024

@maruska_22 ako keď to chceš mat čím skôr vonku tak chod tam, ale neviem ako budeš spokojná. Keď tak to riskni, povedz že znamienko chceš vyšetriť na histológii. Neviem so znamienkami tam nemám skúsenosť.

zuzike123
19. mar 2024

Mne vyberali na tvari plasticki chirurgovia, raz v NuClinic, druhy x Mudr Bansky v Karlovke. Oboje pekne zahojene, zasite a tiez mi islo o rychke terminy. Akurat to je uz par rokov...

maruska_22
autor
29. mar 2024

Ahojte, v pondelok som tu absolvovala spominany zakrok a chcela by som napisat pozitivnu recenziu, mozno to v buducnosti niekomu pomoze pri rozhodovani sa. Priznam sa, ze uz som zvazovala zrusenie terminu, po precitani niektorych recenzii na internete, no chcela som co najskorsi termin a inde by som cakala este mesiac, takze som to riskla. A urobila som dobre. Znamienko mi vyberala mlada, velmi mila a precizna pani doktorka, po cely cas mi vsetko vysvetlovala a samotny zakrok trval par minut. Jedinym minusom je vysoka cena (odstranenie plus histologia 148€), ale v dnesnej dobe to uz je asi normalne. Takze odporucam vsetkymi desiatimi a uz len dufam, ze aj vysledky budu v poriadku.