Ahojte vedeli by ste mi prosim poradit nejaku bezbolestnu dentalnu hygienu?
Narazila som na dental brothers a maju fajn recenzie, mate skusenosti? Je tam dostatocna hygiena/dezinfekcia pristrojov?
Pripadne s inou klinikou v BA co vyuziva ultrazvuk?
Po detoch sa mi strasne znizil prah bolesti a mam strach no viem ze uz s tym musim ist 🫣
ja chodim do DB a som spokojna, mam aj citlivejsie dasna, takze ked mi cistia kamen a chodia okolo (najma tych spodnych), tak som to zvykla citit. ale maju aj taky sprej, ktory ti ako keby sposobi take strpnutie, ze to necitis.
Ja chodim do Samorina (Molar), mam uplne fobiu z navstevy zubara, ale dentalna bola v pohode. Pouzivaju taky znecitlivujuci sprej, plus v pripade potreby dopichnu aj injekciu od bolesti (pre padavky ako ja😂).
Ja som bola raz v Dental Brothers a to bola najhorsia hygiena. Ako u masiara a este bola aj neprijemna
Ja Ti z vlastnej skusenosti doporucuj PF Dental Care, pan FIlko. Je to najlepsia dentalna hygiena, co som kedy bola. Ma uzasny pristup, vsetko vysvetli, povie co a ako. U neho to nie je uplne bez bolesti,ale da sa to vydrzat,nie je to bolestive, len neprijemne.
https://www.pfdentalcare.sk/