Ahojte.
Potrebovala by som od Vás pomôcť. Chcela by som urobiť nejakému dievčatku radosť. Avšak na internete je množstvo podfukárov a ľuďom už nie je nič sväté. Mám fakt pekné a hlavne nové oblečenie, ktoré už nevynosím. Sú to kúsky, ktoré som z veľkej časti na sebe nemala ani raz. Všetko sú to však veľkosti XXS, XS, zriedkavo S. Preto som sa rozhodla, že miesto toho, aby mi brali miesto v skrini, ich niekomu darujem. V detskom domove ma odbili, že i keď je to čisté a voňavé, oni podľa predpisov musia mať doklad z čistiarne. To ma dostalo.. Kúskov nie sú štyri, aby ma to vyšlo pár eur. Preto hľadám niekoho, komu by urobili len tak radosť a nemá možnosť si ešte vo svojom veku zarobiť a kúpiť. Nemusí to byť nutne sociálny prípad, avšak dúfam, že na tom nechce niekto profitovať a po darovaní začať predávať. Ďakujem za pochopenie a čestnosť.
Ide o značky Zara, H&M, Tom Tailor, Reserved, Bershka, a pod.
Kontakt, či info o niekom píšte prosím do komentáru.
@michaelamichelle aj ja som písala do internej pošty
je tu skupina Darujem za poštovné...osobne ak by som bola taký darca,tak počkám na viacero odoziev a vyberiem si podla profilov,čo tu žienky majú...ale to je už na tebe....
@michaelamichelle ahoj mam 2dcerky ktoré by potrebovali oblecko. Ale viac kľudne do IP. Ak ta to zaujíma napíšem ti viac....
@michaelamichelle mala by som.zaujem mám 2 dievčatká ďakujem
@michaelamichelle dobrý večer. Mám zaujem pre dcérku Ninku. Mám dve deti oveľa staršie, veci po nich som darovala a potom sme si doniesli suvenír z dovolenky - Ninku a tej oblecenie kupujem tu, pretože aj keď obidvaja pracujeme, značná časť financií ide na starsie deti - vysokoškoláka a stredoškoláčku.