Darovanie mliečka v Bratislave

17. okt 2022

Ahojte, uvažujem nad darovaním materského mliečka. Rada by som sa spýtala, či mi vie niekto poradiť či v NUDCH v BA treba aby maminka dodržiavala nejakú diétu a ako to tam chodí. Našla som si na ich stránke info o testoch, aj že si prídu po mliečko (do vzdialenosti 80km)...
Taktiež by som sa rada spýtala, či ste mali pocit, že po odsavani mlieka sú prsia ovisnutejsie... Totiž po prvom dieťati, ktoré som dojčila 3r sa vrátili cca do pôvodného stavu a potešilo by ma, kebyže sa vrátia cca do pôvodného stavu aj po ďalšom dieťati 😅ďakujem

kacena4
17. okt 2022

zavolat do nudch a rovno ti vsetko vysvetlia, zbytocne pises sem. s nimi sa musis dohodnut na pravidlach

liloastitch
17. okt 2022

Pri darovaní mlieka nie je žiadna dieta potrebná. Akurát zdržanlivosť ( alkohol, drogy) upozorňovali ma aj na striedanie sexuálnych partnerov,lieky.. ja som bola najprv darkyňou v inej mliečnej banke,potom som pár týždňov trávila v BA a v tom čase som darovala do NUDCH. Keďže som už bola darkyňou,tak mi testy oni nerobili brali do úvahy tie , ktoré robili tam kde som začínala mlieko darovať.. čo sa týka pŕs. Rozdiel som videla jedine v bradavkách, tie som mala ako zvon, ale po ukončení odsávania sa to upravilo. Darovanie si treba dobre zvážiť, je to náročnejšie ako si človek myslí. Musí byť dodržaná sterilita. Postup pri uskladňovaní mlieka a tď..

alexadra001
18. okt 2022

Výsledky vyhľadávania pre slovo “Treba so zavolat. Ja odovzdavam teraz pol roka. Po mliecko si pridu a donesu zakazdym flase. Podla toho kolko buses mat mlieka budu chodit. Prvy krat musis prist na vyteri (nos, hrdlo, rectum, krv)”
Vsetko sa da vybavit do hodinky maximalne.
Mlieco budu od teba brat maximalne do pol roka od narodenia. Su tam velmi zlate sestricky....