Daňový úrad v Petržalke
Ahojte baby(alebo aj chalani:D)
Máte tu niekto skúsenosť s daňovým úradom v petržalke prosím? Musím riešiť registráciu-vyžiadať DIČ a teda mám už len pár dní-trošku som to odkladala, ved viete dieta, práca... No ale práve o to mi ide, že mám možnosť tam prísť fakt len poobede okolo 1, alebo aj cez deň len nechcem sa tam trepať s kočíkom a malým. Je to na dlho tam? Jak na ostatných úradoch? alebo to viem vyriesiš poobede?
Ďakujem ak niekto viete pomôcť-z recenzií na googli som sa dozvedela iba, že sú tam velmi "milí a ochotní":D...
ale veď to sa nerobí osobne.
Veď si sprav na stránke finančnej správy registráciu.
Potom sa prihlásiš elektronicky a všetko si vybavíš aj o polnoci z domu.
presne, aj tak budes potom snad komunikovat (danove a tak) elektronicky, tak sa zaregistruj na financnej sprave cez elektronicky OP
Dakujem vám za radu, niesom moc technicky typ na takéto veci ale vyskúšam 🙂
a vieš ako?
Prihlásiť sa na stránku finančnej správy, registrácia,....?
@martul zatiaľ nie🙈 ale aj na Slovensko.sk som sa nejak horko ťažko prihlásila tak si k tomu sadnem cez vikend a nieco dúfam vycarujem
@martul Prepáč ale nevieš mi ešte poradiť? Podarilo sa mi tam už cez slovensko.sk zaregistrovať. Ale fakt si neviem rady ako teda vyžiadať to DIČ na základe registračného čísla a osvedčenia ktoré už mám? Fakt som z tejto techniky mimo.... ☹
Aké máš osvedčenie?
Finančná správa, katalógy, žiadosť o registráciu subjektu, vyplníš, odošleš. Potom ti príde do elektronickej schránky pridelené DIČ.
@martul Ďakujem ti velmi pekne za pomoc, odoslala som to tak verím, že to bude ok... 🙂

Zavolaj tam a dohodni sa. Väčšinou po 14 končia keď chodia na 6...