icon

Daňový úrad v Petržalke

19. okt 2023

Ahojte baby(alebo aj chalani:D)
Máte tu niekto skúsenosť s daňovým úradom v petržalke prosím? Musím riešiť registráciu-vyžiadať DIČ a teda mám už len pár dní-trošku som to odkladala, ved viete dieta, práca... No ale práve o to mi ide, že mám možnosť tam prísť fakt len poobede okolo 1, alebo aj cez deň len nechcem sa tam trepať s kočíkom a malým. Je to na dlho tam? Jak na ostatných úradoch? alebo to viem vyriesiš poobede?
Ďakujem ak niekto viete pomôcť-z recenzií na googli som sa dozvedela iba, že sú tam velmi "milí a ochotní":D...

panonia
19. okt 2023

Zavolaj tam a dohodni sa. Väčšinou po 14 končia keď chodia na 6...

martul
19. okt 2023

ale veď to sa nerobí osobne.
Veď si sprav na stránke finančnej správy registráciu.
Potom sa prihlásiš elektronicky a všetko si vybavíš aj o polnoci z domu.

zic
19. okt 2023

presne, aj tak budes potom snad komunikovat (danove a tak) elektronicky, tak sa zaregistruj na financnej sprave cez elektronicky OP

martul
Autor odpoveď zmazal
autor
19. okt 2023

Dakujem vám za radu, niesom moc technicky typ na takéto veci ale vyskúšam 🙂

martul
19. okt 2023

a vieš ako?
Prihlásiť sa na stránku finančnej správy, registrácia,....?

autor
20. okt 2023

@martul zatiaľ nie🙈 ale aj na Slovensko.sk som sa nejak horko ťažko prihlásila tak si k tomu sadnem cez vikend a nieco dúfam vycarujem

autor
20. okt 2023

@martul Prepáč ale nevieš mi ešte poradiť? Podarilo sa mi tam už cez slovensko.sk zaregistrovať. Ale fakt si neviem rady ako teda vyžiadať to DIČ na základe registračného čísla a osvedčenia ktoré už mám? Fakt som z tejto techniky mimo.... ☹

martul
20. okt 2023

Aké máš osvedčenie?

martul
20. okt 2023

Finančná správa, katalógy, žiadosť o registráciu subjektu, vyplníš, odošleš. Potom ti príde do elektronickej schránky pridelené DIČ.

autor
20. okt 2023

@martul Ďakujem ti velmi pekne za pomoc, odoslala som to tak verím, že to bude ok... 🙂