Dobrý deň všetkým!
Prosím Vás, bolo mi kedysi u včasnej diagnostiky a terapie psychomotorického vývinu detí odporučené, aby sme dcéru pred nástupom do školy "preverili", či je naozaj zrelá na školu. Je mi jasné, že sa to robí v týchto centrách (a nie, do našej škôlky bohužiaľ nechodia). Pointa je, či je jedno, kam by sme išli?
Vyslovene nechcem ísť do centra v našom okrese, či nemáte skúsenosť, či je možné ísť aj do iného okresu? Prípadne odporučiť, ktoré centrum v BA, NZ, GA prípadne ste navštívili a ako ste boli spokojní s prístupom.
Ďakujem za odpovede.
A ešte priprav sa na dlhé čakanie, nakoľko centrá nestíhajú. Jednak trvá dlho kým dostaneš termín a následne trvá dlho kým vyhotovia správu (u nás celý proces trval 8 mesiacov)
@kopytko03 ďakujem, presne preto to riešim už teraz. Písala som do BA, ale tam berú len podľa okresu. Tak čakám, čo na to v našom okrese. Ale teda v BA odpísali do pol hodiny a u nás čakám od včera.
Práve pre toto som chcela ísť inam, lebo v našom okrese sa nedá nič vybaviť. Mám veľmi veľmi bohaté skúsenosti s úradmi a inštitúciami a v BA som vždy všetko vybavila oveľa rýchlejšie, napriek tomu, že tam nepatríme. Smutné.
ak môže byť aj súkromné CPPPaP, tak skús obvolať tie. V BA je ich viac
@denisah6 tieto centra spolupracuju s konkretnymi spadovymi skolami. Ja ked som si dohadovala termin, pytali sa na skolu a podla toho mi ten termin dali (nasa skola patrila pod ich centrum), tak neviem, ci ta vezmu inde…vsak skus, uvidis…