Čo robiť s 18-ročným chlapcom v Bratislave?

misov
3. jún 2024

Ahojte, zaujímalo by ma, aké aktivity by sa dali robiť v Bratislave s čerstvo 18-ročným chlapcom. Mne nič nenapadá... má rád autá, zbrane, niečo ako airsoft, laser game, paintball, to som už pozerala, takisto aj arkády GameState... hľadám niečo podobné.

Viete mi prosím pomôcť, viete o niečom zaujímavom? Ďakujem

jana_eyre_2
3. jún 2024

Tak v Bratislave sú motokáry, laser zone asi 3 miesta.. určite aj paintball.. bude u teba na prázdninách?

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tilly
3. jún 2024

@jozko_z_lesa 🤣🤣každému podľa chuti 🤣

tilly
3. jún 2024

@misov hmmm mám 18 ročného a žijeme v ba, ale rozmýšľam... ani neviem poradiť. Trafo cez víkend 🤣

h2
3. jún 2024

@misov Zober ho na pivo. 😀

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
3. jún 2024

@jozko_z_lesa Tú moju odpoveď zase neber až tak vážne. 😉

chrobak7
3. jún 2024

@misov To sa pýtaš ako matka, alebo ako frajerka?

jesenzima
3. jún 2024

18 ročný chlapec by už mohol byť schopný si zistiť, čo by v Bratislave chcel vidieť a robiť ... 🤷

januska12323
3. jún 2024

18 ročný chlapec je už dospelý chlap a zábavu si vie nájsť aj sám.

atinkaa
3. jún 2024

@autorka - ja by som povedala brigadu, robit program inym detom napr. nejake letne tabory, k tym zbraniam by sa mu hodilo nejake to dobrovolnictvo a poriadny ''zivot'', aby nemal pocit, ze je to len hra vsetko.

h2
3. jún 2024

@jesenzima
@januska12323 Možno to chce preňho mama, ako prekvapenie.

zic
3. jún 2024

Tak mozte ist na strelnicu... ked ma rad zbrane...

svetlonos
3. jún 2024

Aj je ten chlapec nejaky chory keď mu treba robiť program ako malemu jojovi?
Véd to už je skoro dospelak a nal by vedieť co chce, nie aby som mu vytvárala program.
Potom nečudo, že sú zivotaneschopni takyto jedinci, keď v takom veku za nich program riesia druhy ludia 🙈
Ak to vobec nie je tvoj pripad, tak to neber osobne.

drake122
3. jún 2024

Do nevestinca ho zober

tilly
3. jún 2024

Tak asi idú na výlet do ba, tak si chcú niečo pozrieť, čo je na tom...

jana_eyre_2
3. jún 2024

@tilly presne, príde mi že niektoré ženy keď im dospeje dieťa už sa s ním radšej ani baviť nebudú, aby na MK nemali pocit že z dospelého dieťaťa robia neschopaka.. 🤔

tilly
3. jún 2024

@jana_eyre_2 ja mám dospelaka a tiež by som si asi zisťovala, čo kde je. Boli sme spolu sami dvaja viackrát. Možno idú do ba na prijímačky na vš a popritom si urobia výlet 🤷‍♀️

misov
autor
9. jún 2024

Ahojte, ďakujem vám za odpovede, aj keď ma negatívne prekvapilo, koľko zlých jazykov sa tu našlo. Hádam to nie je vaša vec posudzovať, čoho chlapec schopný je a čoho nie je. To je na smiech, proste som si len pýtala rady, lebo tie môžu byť znovupoužiteľné pokojne aj pre 15, aj pre 13 ročných chlapcov.

ivka2009
3. júl 2024

Ak ma rad vodu, mozete zajst na Zlate piesky a skusit paddleboard, waveboarding, pripadne pod Novym mostom je novy velky skate park. Alebo si pozicat tie Bolt kolobezky a povozit sa po BA- na hrad, nabrezie, Namestie slobody…