Čo je v okolí hlavnej železničnej stanice?

10. aug 2022

Prosím vás,čo je blízko hlavnej železničnej stanice,kde by sa dal zabiť čas a nemusela by som cestovať nikam MHD? Nejaké nákupné centrum alebo niečo také? Potrebujem zabiť cca 4 hodiny a s batožinou sa mi nebude chcieť trepať moc ďaleko.

pribinak
10. aug 2022

Nie je tam nič. Sadnes na 93 a odvezies sa k auparku. Trvá to cca 8 min
Pri auparku je aj pekný park - sad Janka Kráľa

lucik194
10. aug 2022

no je tam hned vedla muzeum dopravy, na peso do grasalgovicovej zahrady alebo slavin
ale to by si sa musela zbavit batoziny.....

river_song
10. aug 2022

Batozinu mozes ulozit do uschovne a ist trebars do toho spomenutého auparku, ten je asi najblizsie..

lucik194
10. aug 2022

ak chces obchodak tak radsej Central

dadis
10. aug 2022

Batozinu do uschovne a odviest sa mhd/boltom bud do centra, alebo do Auparku/Eurovei..

petamich
10. aug 2022

pripadne batozinu do uschovne a odviest sa na Hodzovo namestie a ist sa potulat po ulickach stareho mesta, sadnut si na kavu a tak 🙂

mimirka32
10. aug 2022

Najblizsie obchodne centrum je asi Central, ale to je tak 20 minut chodze. Potom pri stanici je napriklad dobra restauracia Moree, tak by si mohla tiez stravit nejaky cas

viestta
10. aug 2022

Ta úschovňa s personálom na bratislavskej stanici ma veľmi zvláštne otváracie hodíny. Akurát minulý týždeň sme tam chceli nechať kufor na dve hodky a ostala som z toho úplne mimo. Takže môže sa ti stat, že aj pre teba nebude pouzitelna

autor
10. aug 2022

Ďakujem vam...pozerala som asi ten Central sa mi zdá najbližšie...ok a ako sa tam dostanem busom? Resp. Ako sa volá zastávka,kde je ten Central keď pôjdem zo stanice?

lauha21
10. aug 2022

Trnavské mýto a ideš trolejbusom č 71

autor
10. aug 2022

@lauha21 ďakujem,tak skúsim...a potom odtiaľ z toho centrálu sa na Slávičie údolie dá dostať v pohode či?

patricia_b
10. aug 2022

Z trnavského mýta 39

autor
10. aug 2022

@patricia_b ďakujem

ullala
10. aug 2022

Stanica je kustek od stareho mesta. 2 kratke zastavky busom. V pohode tam zajdes aj pesi.

river_song
10. aug 2022

Do centralu ide trolejbus cez milion krizovatiek a zastávok, casovo je tá cesta dlhsia ako do Auparku..

mimirka32
10. aug 2022

@river_song hned pod stanicou je zastavka Pod stanicou (Nam.Fr. Liszta). Priamo odtial ide trolejbus na Trnavske myto, cesta trva 4 minuty

river_song
10. aug 2022

@mimirka32 ja tu cestu poznam, preto viem koľko realne zvykne trvať.. celkovo cesta na zastavku, v trolejbuse pocas premávky a potom k centralu od zastavky je zdlhavejsia ako k tomu auparku, preto ten sa mi zdá byť viac taký šup šup - zastavky su bližšie a cesta tam je cez menej semaforov a krizovatiek.. nastupi na stanici, vystupi priamo pred auparkom.. chápeš..

mimirka32
Autor odpoveď zmazal
Zobraz