Chodíte s bábom do Pro Care?

limetko
5. jan 2021

Ahojte, prosim Vas chodite niekto s babom od narodenia do Pro care? Hladame obvodaka a recenzie v okoli su hrozne, tak zvazujeme pro care v Centrale, zaujimalo by ma ci okrem rocneho poplatku sa nieco doplaca za sluzby. Ci ste tam spokojny a ci sa to oplati?
Dakujem velmi pekne 🙂

zuzkaase
12. jan 2021

@limetko ahoj, ja mqm dcerku od narodenia v procare. Sme u p.doktorky Miskejeovej v OC central. Nemozem sa osobne vobec stazovat. Pani dr.je starsia, ordinuje uz z dochodku len dva dni v tyzdni ale za to vzdy pedantna, velmi ale naozaj velmi mila a aj sestricku ma skvelu ;)

limetko
autor
12. jan 2021

@zuzkaase dakujem pekne 🙂 skusim tam zavolat ci beru este nove deticky 🙂

juliet86
12. jan 2021

@limetko neviem 9dkial si ale zevraj je super v stupave mudr hrachova mudra sova. byt tebou nejdem k pediatricke na dochodku.... kamka je spokojna s lekarkou pri dvoch levoch ambulancia. nespomeniem si na meno...

limetko
autor
12. jan 2021

@juliet86 som z grobu, stupavu mam na druhom konci :// ale dakujem za tipy 🙂

limetko
autor
12. jan 2021

@zuzkaase este by som sa rada opytala na poplatky v procare. Okrem toho rocneho poplatku sa potom este doplaca za vysetrenia? Dakujem 🙂

juliet86
12. jan 2021

@limetko a trnavka ti je od ruky ci ok?

limetko
autor
12. jan 2021

@juliet86 no ovela lepsie ako stupava ;))))

juliet86
12. jan 2021

@limetko zevraj brano chrenko je super neviem skus poguglit

zuzkaase
12. jan 2021

@limetko ja som zatial nedoplacala nic ;)

naomielina
16. jan 2021

Ahojky🙂 my chodíme k Mudr. Petrovi Štullerovi. Neplatíme za program nič keďže spadáme pod tohto lekára. Sme s ním aj sestričkou maximálne spokojní. Je milý a má naozaj pekný prístup k malinkej. Nemôžem na nich krivé slovko povedať. Vždy pomohli a vysvetlili čo bolo treba.