Ahojte. chcela by som ist na chemicky peeling, prosím napiste mi svoje skusenosti, potrebovali ste dovolenku? malo to ziadany efekt? mam akne, pory a jemne mimicke vrasky..
na kolkych sedeniach ste boli? kolko Vas to vyslo a kde v BA odporucate aby mi skor neublizili ...
Dakujem
@mirola inac skus si precitat o carbon peeling myslim ze tebe by stacil aj ten po nom nemas nic len jemne zacervenanie
@renata1405 ano chcela som ist normalne k lekarovi nie ku kozmeticke ale mam obavy ... preco uz nikdy viac? pigmentove skvrny nemam
@renata1405 idem pozriet
@mirola preto nikdy viac lebo ja som mala ten 70% a bola som ako obarena vriacou vodou.Ja som doma nebola len preto lebo som si to davala robit na krk a dekolt.Kebyze tvar tak musim ostat doma.
@renata1405 aj to bolelo? a pomohlo na vrasky? bola potom plet kvalitnejsia? a kde si bola? cena? dakujem
Bola som cca 3 u lekara, 2x slabsi doma. Ekekt? 0,0000 nic. Vyhodene peniaze. Nevylepsilo ani flaky, ani vrasky, ani akne. Par dni je samozrejme plet vypnuta, ale to nasledkom toho procesu. O 3 tyzdne ani nebudes vidiet, ze sa ti nieco robilo.
Ja som chodila tak 10 rokov dozadu a úplne mi to vyliecilo akné. Bola som u lekárky asi 3x vôbec som nemala nejaký zlý priebeh. Len začervenanie a potom sa mi povyhadzovali vyrážky čo som mala hlboko pod kožou akoby. Potom som si robievala chemicky peeling sama doma tak na udržiavanie. Aj teraz zvyknem ešte tak raz za polroka si urobiť.
Ja som z okolia BB takze tu u mna to efekt malo ale iba pri tom silnom tie slabsie su o nicom to si urobis aj doma sama.
Ďakujem dievčatá za rady, ešte jedna vec kolko sedení ste absolvovali? ja citam, ze vhodne je tak 5 s odstupom pár týždnov no mne sa nechce mat pol roka "rozbitú" tvár z peelingu
Podla toho aky silny ti budu robit.Ak klasicky u kozmeticky tak to je nic to ani neodporucam ak ides k lekarovi oni robia aj 70% na takom som bola ja ale naozaj som vyzerala strasne ako popalena bola som 2 krat a nikdy viac aj ked to ucel splnilo (pig.flaky)ale myslim ze tebe bude stacit na zaciatok slabsi a potom budu postupne pridavat.