Dobrý deň, radi by sme kúpili nejakú záhradu (s chatkou, bez, to je jedno) v okoli BA, pripadne v BA (okrem žabieho majeru). Strop mame 55 000 - 60 000€. Viete niečo poradiť? Nejaké dobre lokality, kde je pekne a ticho? Dakujem.
blizko BA je kolko km?
mate nizky rozpocet, to skor nejaky stary dom v dedine, 100km od BA co ma zahradu, to skor kupite
obavam sa, ze taketo ceny boli tak pred 5 a viac rokmi...
@martul okolie ba znamená pre nás aj hodinka cesty. Boze ja nechápem načo tu píšete, keď mi nič neporadite. Keď nemáte k tomu čo povedať, nepíšte nic. Keď viete poradiť peknú lokalitu, aj ďalej od Ba, tak napíšte. Len zbytočne upozornenia takýchto hlúpych komentárov tu mám, čo má vôbec nezaujíma. Za pochopenie vopred Dakujem.
@simonad7 ja len napisem,ze ak to bude v zahradkarskej oblasti,tak ticho velmi necakajte... ludia tam.vacsinou travia len vikendy a nie je vikendu,co by niekto nehucal s kosackou, nieco nerubal, neopravoval,nebrusil. My mame chalupu, na kludnom mieste, za nami luka, vedla les ...jasne,ze je tam aj uzasny klud a relax, ale tam dakto kosi, tam pili drevo...
V zahradkarskej je to nahusto, takze treba aj toto vziat do uvahy, ze ake velke ticho cakate 😉
@simonad7 moj sused chce predat zahradu s chatou.