Chata v okolí Bratislavy

simonad7
22. máj 2022

Dobrý deň, radi by sme kúpili nejakú záhradu (s chatkou, bez, to je jedno) v okoli BA, pripadne v BA (okrem žabieho majeru). Strop mame 55 000 - 60 000€. Viete niečo poradiť? Nejaké dobre lokality, kde je pekne a ticho? Dakujem.

roja01
22. máj 2022

@simonad7 moj sused chce predat zahradu s chatou.

zalka
22. máj 2022

@simonad7 to sa dá? za tú cenu poblíž BA kúpiť čosi?
Bývam na východe, a chaty v záhradkárkych osadách s pozemkom 400-500m2 sa predávajú za 65-95.000 eur. To len mimo tému, zaujal ma ten cenový strop.

lucik194
23. máj 2022

blizko BA je kolko km?

mate nizky rozpocet, to skor nejaky stary dom v dedine, 100km od BA co ma zahradu, to skor kupite

simonad7
autor
23. máj 2022

@zalka našla som v devinskej 600m2 skoro za 50K. Nájsť sa dá, pretože záhrady ľudia moc nechcú, nakoľko sa tam dá postaviť len chatka bez stavebného povolenia 25m2. Ale tak to nám stačí.

simonad7
autor
23. máj 2022

@roja01 napíšete mi správu, kde a za koľko? Dakujem 🙂

kiwi3
23. máj 2022

obavam sa, ze taketo ceny boli tak pred 5 a viac rokmi...

simonad7
autor
23. máj 2022

@kiwi3 Dakujem za Váš názor. 😃😃

martul
23. máj 2022

@simonad7 okolie ba?! ,, Pár " eur ešte prihoď.

simonad7
autor
23. máj 2022

@martul okolie ba znamená pre nás aj hodinka cesty. Boze ja nechápem načo tu píšete, keď mi nič neporadite. Keď nemáte k tomu čo povedať, nepíšte nic. Keď viete poradiť peknú lokalitu, aj ďalej od Ba, tak napíšte. Len zbytočne upozornenia takýchto hlúpych komentárov tu mám, čo má vôbec nezaujíma. Za pochopenie vopred Dakujem.

martul
23. máj 2022

@simonad7 ja zase nechápem ako ty môžeš nechápať že keď ti napíšeme že ceny sú vyššie tak ti v dobrom radíme aby si bola v obraze.
Toto je verejné fórum, kde keď polozis otázku môžeš očakávať odpoveď ktorá sa ti aj nemusí páčiť.

elfi1
23. máj 2022

@simonad7 ja len napisem,ze ak to bude v zahradkarskej oblasti,tak ticho velmi necakajte... ludia tam.vacsinou travia len vikendy a nie je vikendu,co by niekto nehucal s kosackou, nieco nerubal, neopravoval,nebrusil. My mame chalupu, na kludnom mieste, za nami luka, vedla les ...jasne,ze je tam aj uzasny klud a relax, ale tam dakto kosi, tam pili drevo...
V zahradkarskej je to nahusto, takze treba aj toto vziat do uvahy, ze ake velke ticho cakate 😉