Ahojte, chcela by som najst nejake pekne miesto na svadbu idealne v blizkom okoli Bratislavy. Moze to byt pokojne nejaka vacsia chata/penzion. Na svadbe ratam cca 20 ludi max do 30 viac asi nebude. Chcela by som aby sa tam konal aj obrad a dalo sa tam na jednu noc prespat. Teda musi byt aj vonkajsok pekny. Mate nejake skusenosti? Nechcem velku ani narocnu svadbu ale pekne prostredie, aby sa hostia mohli dobre najest a zabavit sa s tým ze uz sa nemusia nikam trepať domov ale prespia. Rozpocet nemame ale nebude velky.
Dakujem
@milos81 to sice ano ale len za ubytovanie vyblvam 3000 😂 tolko bude mozno nas cely rozpocet na svadbu 😂
Ahoj.
Pezinok - Hotel Vinarsky Dom (mali sme tam svadbu cca 40 ludi a neviem si vynachvalit)
Malacky - Hotel M (teta mala svadbu, tiez krasna)
@niqusqa2010 hmm, to asi áno, nestanovila si limit 😅
Skús možno zámok Smolenice, len ceny asi nebudú mať online
Alebo
Koliba Senec https://www.kolibasenec.sk/index.php?site=fotog...
Alebo hotel zátoka Senec
Ale aky je rozpocet?
Dajme tomu 25 ludi, samotny priestor chaty, obrad, vecera, zabavo, alko, nealko, ubytovanie, ranajky. No to to do 3000 nebude podla mna.
@tahomi preto hovorím ze to moze byt chata lebo tam sa cena počíta aj na cely objekt a aj keby to bolo na jednu noc cca 500 euro tak je to v pohode cena za ubytovanie. Strava by sa vybavila - podstatne lacnejšia asi ako v samotnom hoteli alebo penzione, pitivo si tiez vieme kupit sami ☺️ kde sa tiez podla mna da usetrit ked je to na takom sukromnom a nie v penzióne
@niqusqa2010 v tom zamku by si mohla stravu riesit sama, neviem, co by stalo to ubytko, tipujem, ze okolo 1300 - 2000 pre 30 ludi v standardnych izbach, podla obsadenosti, ale v lete tam byva vela svadieb tak, ze tam hostia byvaju, skus si tam zavolat, mozno sa dohodnete
https://smolenickyzamok.sav.sk/ubytovanie/#Izby...
@tatiana1329 hotel Vinarsky dom-aj ja som tam mala svadbu, je to super ale na rok 2025 neprijímajú rezervacie lebo chystaju komplet rekonstrukciu. Chceli sme si to tam objednat...
Este pozri v Pezinku: Pezinok Rozalka alebo Hotel Tilia, Hotel Kriser (ten je myslum najlacnejší, plusom je pekna zahrada)
@niqusqa2010 hotel Senec v senci. Alebo sú tam aj iné hotely na slnečných jazerách, také kde robia svadby
My sme mali v Neco Modra, 30 ľudí, vedia urobiť aj obrad. Ubytovanie - priamo na mieste sú len 3 apartmány, ale my sme mali ubytovaných ostatných v penziónoch na rovnakej ulici 😊
@nattyond ak som dobre pozerala to som videla aj ja a je to naozaj kraaaaasne ale ked som videla tu cenu len za prenajom...
@niqusqa2010 je pravda, že to nebolo najlacnejšie, ale bohužiaľ v okolí BA je to tak 😊 naša druhá alternatíva bola pálenica v Bernolákove 😊 tá bola myslím lacnejšia
@niqusqa2010 ahoj skús pozrieť Červený Majer. Je to blízko Senca. Boli sme tam nabíjacie oslave. Jedlo a ubytovanie na vysokej úrovni.
@niqusqa2010 wieglerova vila ponuka pekný priestor na svadbu ale bez ubytovania, ďalej kaštieľ Pálffy aj s ubytovaním vo sv. Jure, Modrý dom v modre, je toho v pezinskom okrese mrte a je tam pekne
@niqusqa2010 ak chceš chatu ako samostatný objekt a ostatné si zabezpečiť sama, tak rátaj s tým, že si potrebuješ zaplatiť minimálne aj jednu noc pred a jednu noc po svadbe, aby ste to stihli dať aspoň ako tak dokopy.
A edte premysli, kto vas tam odda
@mk1111111111 no knaz asi nie 😂 to by som dla do kostola rovno. Z matriky alebo odkial to chodia normalne oddavaju za poplatok aj mimo miesta... 👍 To myslim ze dnes uz sa da vybavit bez vacsich problemov
Len, ci by aj na chatu prisli, u nas v meste maju podmienku, ze to musi byt dostojne a na urovni
@mk1111111111 tak aj chata moze byt na urovni podla mna 😉
@niqusqa2010 https://www.hotelzochovachata.sk/
Pekné prostredie, parkovisko, ubytovanie, sála, jedlo, kúsok nad Modrou