Ahojte chcela by som sa spýtať z ktorej železničnej stanice v BA sa najľahšie dostanem na Opavská 24 Bratislava a ako sa tam dostanem nejaký bud alebo kde by to malo byť? Vie to niekto? Ďakujem
na Hlavnú stanicu, Opavská je na Kramároch
Keď idem takto do BA, tak chodím taxíkom, je ich tam dosť a ani si neviem poriadne kúpiť lístok, syn hovoril, že už je nejaký lístok, ktorý platí, ale som tam aspoň rýchlo.
@petronelag ja sa v takýchto veciach vôbec nevyznám ani neviem kde si tam mam kúpiť lístok lebo tam sa kupujú v strojoch ak dobre viem a u nás jedine v buse co je podla mňa odost ľahšie a ja sa v tom voebc nevyznám do ba vôbec nechodím
@2006_1211 nemusis sa vyznat, staci si precitat info tu. https://dpb.sk/
Autorka na hnusnej BA stanici máš také komunistické automaty na lístky,tam si ich kúpiš. To sa nedá prehliadnuť,to je relikvia,čo patrí do múzea 😆
@petronelag aj ja všetko len taxikom ak sa náhodou zatúlam do ba.To by dopadlo keby idem mhd.Ešte ked som tam chodila do školy tak som sa odviezla až do Petržalky a 3 krát som kade tade prestupovala a už tma začinala a mne do revu že ma tam určite potme niekto zareže alebo prepadne😀Potom som to vzdala nakoniec si zobrala taxik a bolo po probléme.Sprostaňa mala som si ho zobrať hned
@2006_1211 poznas maps.google ?
Tam si vies zvolit trasu a dokonca aj MHD