Ahojte, chcem sa spýtať, či niekto chodí s deťmi do stomatorodinky a koľko cca platíte za ošetrenia? 🙂 Pripadne by ma zaujimali aj primerne ceny v Evidente alebo Prosmile. Za každú odpoveď vopred ďakujem
My chodime cela rodina a ako bolo spomenute vyssie cennik maju na stranke.
@monika4487
@stormie práveže cenník som videla, ale veľmi mi to nepomohlo. Napr psychologická príprava od 60 do 120€. Tak som nerozumela, že ci si toto pýtajú pri kazdej návšteve plus ešte za ošetrenia 🥺
@lajlla toto neviem co to je :D nikdy sme to nemali 🙂 mozno si len porovnat klasicke ukony a preventivne prehliadky kolko stoja. Mozno aj sa opytat ako dlho sa caka na osetrenie, kolko dopredu sa treba objednat s dietatom na polrocnu prehliadku... No u nas to funguje zvycajne tak, ze sa objedname niekolko mesiacov dopredu na preventivnu prehliadku. Prideme tam na recepcii nam daju vypisat dotazniky (prvy dotazník bol aj o chorobach a alergiach), poslednu dobu bol skor o covide (boli sme na vIanoc posledny krat). Cakame v cakarni ked je niekto pred nami. Deti sa hrajú v detskom kutiku. Potom ideme do ordinacie, spravi sa prehliadka, poucenie ako sa starat o zubky, ktore potrebuju extra starostlivost ak nejake su, a ked je nieco na osetrenie, dava sa iny termin. Deti dostanu za statocnost nejaku drobnost, mini hracku, prsten... Potom prideme na recepciu a zaplatime za preventivnu prehliadku. A to je vsetko.
@lajlla ja chodim - naposledy 75€ jedno dieta preventivka a druhe vstupna prehliadka, cennik maju na stranke
https://www.stomatorodinka.sk/cennik/