Baby ktore ste nedavno rodili u Kochu?kolko stal cely porod aj s apartmanom a vsetko?Dakujem
Okrem toho sú tieto ceny aj na webe nemocnice.
Ved je to v cenniku na nete
Nezabudni, apartman musi byt volny. Neda sa vopred zajednat. Bola som na pooperacnej izbe a plne to stacilo. Sestricky hned vedla, priestranne dost. Na tych par dni skoda penazi na apartman, ale to uz ako chces ;)
Predtým ako položíš otázku, daj si aspoň tú námahu a pozri si ich cenník 😏
https://www.sanatoriumkoch.sk/cennik
Ahojte, prosim vas neviete ci u Kocha sa za epiduralku plati navyse? Alebo je to v tej cene 1400e. Dakujem 😊
@martina_90
U Kocha je všetko v cene.
@martina_90 vsetko je v cene. Ja som tam bola 10 dni dokonca a nic som nedoplacala.
@natalala vazne? ostalo to pri tej cene 1400e?
@martina_90 ano ak sa hospitalizacia konci porodom, tak neplatis navyse. Ja som tam isla tyzden po termine na vyvolavanie, mala sa narodila az na 4 den a potom po narodeni este brala antibiotika intravenozne, tak sme tam boli dlhsie. Ak by si potrebovala ist do nemocnice v priebehu tehotenstva, tak sa plati podla poctu dni, to by tiez mali mat v cenniku.
V cene ale nie je hospitalizácia bez pôrodu. Pokiaľ hospitalizuju a pustia ešte domov tak sa platí za pobyt, myslím že 20€ na deň, ale to bolo pred 2 rokmi
mamicky akojte, prosim vas a ako je to tam z ruskami a testami?
@froschka ja neviem ci odmietnu, to si musis odkomunikovat s nimi. maju to v podmienkach od 37tt tusim, kazdy tyzden na test. lebo realne nevies kedy porodis. 2x do mesiaca preplaca poistovna, ostatne si musis zial uhradit sama. plus aj doprovod (partner) ak chce byt pri porode musi mat negativny test tiez nie starsi ako 7dni inak ho nepustia.
mne to nepride ako dobytok, ale optrenia vdaka ktorym sa mozem citit trosku bezpecnejsie ako v statnej nemocnici. su sukromne zariadenia takze bohuzial si mozu davat podmienky ake chcu 🤷🏽♀️
@rk123 myslis to v dobrom ale ja nie som ochotna financne podporovat tuto Plandemiu, mam na to svoj nazor uz niekolko mesiacov sledujem ine media, nie tie nase...ale toto sem uz nepatri, staci ze som sa dozvedela o tychto podmienkach a teda sa mi potvrdili a som rozhodnuta ist inde, resp. to urobit inak. Dakujem
je tu na MK aj skupina Koch ak by si mala nejake konkretne otazky 🙂 - kazdopadne porod je 1400,- ak si chces zazmluvnit porodnika +300,- a ak chces apartman +1000,- (do 5 dni, nad 5 dni +150,- za kazdy den)