Ahojte Maminy, na webe Kochu som čítala, že znižujú cenu za pôrod na 400 eur. Len zo zvedavosti - to myslia proste komplet za pôrod či čo je to za suma? Pred 2 rokmi som tam platila za pôrod 1400 eur (nie som ich klient) a len som uvažovala, či to urobila tá konkurencia Borov alebo čo je to vlastne za suma. Lebo také zníženie by bolo brutal.
@barcinka13 pomýlila som sa, je to 500 nie 400
@janapeterjana zrejme prišli dosť o klientov..postupne tu sumu znižovali..sledovala som to ako tehotná tuším najpr to bolo okolo tisícky neskôr 700 a potom neskôr to ešte zmenili a aj rozdelili na klientky a neklientky..tiež som tomu nemohla uveriť, keď mi zavolali a túto cenu ponúkli..
V januári mali akciu 1+1 zdarma ... najprv som sa smiala že či fakt, to ako Margotky v Bille. Ale fakt :D
Ak sa Koch poriadne neprekope od základov a neudeju sa tam zmeny ženy tam nepôjdu rodiť ani keď budú svoje služby ponúkať zadarmo
@kris_tin257 a čo je tam zle? Bola som ich klientkou, aj keď som rodila v AT, ale Koch by bol určite druhou volbou
@kris_tin257 ja som bola takisto spokojná. Ale chápem, že každá žena môže mať iné skúsenosti a iný pohľad na vec…
@janapeterjana ja sa im divim, ze isli touto cestou. Ja by som poplatok este zvysila a urobila z toho naozaj exkluzivnu top porodnicu a nie nasackovala 2 zeny do izby 🤦🏼♀️ co sa tyka sluzieb neponukaju nic navyse ani lepsie ako bory 🤷🏼♀️
@janapeterjana ja som rodila v at,teraz som na sk po precitani recenzii na koch by ma tam nedostal ani heverom idem do břeclavi.
Určite kvôli Bôrom, ja som rodila minulý rok druhé a presne od dátumu kedy sa spustili Bory najprv znížili sumu na 1000 a teraz asi ešte menej. Ja keby mám na to čas chodiť do Rakúska na kontroly a mám väčšiu časovú podporu manžela,tak rodím radšej tam...Koch má otrasné necitlivé nesympatické novorodenecké lekárky, primárka je ešte fajn, ale zvyšok des, takisto podpora dojčenia na bode mrazu. Gynekológovia ešte ok ale aj to neni až taká sláva, tiež už sa tam menia na zahraničných pomaličky...
@teki1 keď vezmeš tehotnu kamošku co mala termin do konca januara. Ale potom to dokonca predlžili na koniec marca či jak to. Proste tych 1600 ci kolko to eur za porod si rozdelia 2 baby, kazda za 800 teda. Ale tieto sumy len matne pamätám, nevyuzila som to :D . Kamoska teda sla sama 🙂
@lenockaxxx na kontrolu stačí raz ist do at, niektoré nechodili vobec
@tramtada31 dobré vedieť a to Hainburg či ktorá nemocka konkrétne?
@lenockaxxx ano, dones si tam papiere o negatívnom vysledku na streptokoka
@janapeterjana pokiaľ viem cena komplet za pôrod je 500 eur a pre klientky je poplatok 300 eur a áno šli tak dole zrejme kvôli borom..možno ešte šli dole na 400 eur..vo februári mali takýto cenník