Ahojte bývam v Bratislave a strážim 8 ročného chlapčeka. Niekedy poobede a niekedy v poobedňajších hodinách vždy je to približne 8 hodin vedšinov 3 krát denne. Chcela by som vedieť aka je primeraná cena za stráženie. Samozrejme občas chlapčekovi navarím a poupratujem.
Ďakujem 😊❤️😊
To už strazis a nevieš za koľko??? Ste sa nedohodli? Akosi nechápem
Boze, vsak sa asi pomylila, asi chcela napisat 3× tyzdenne.
Vopred ste sa nedohodli? Ceny sa lisia, ci je to pravidelne dlhodobe strazenie alebo len obcas, ked potrebuju babysitting
@amelie2017 áno pomylila som sa 😊🤓
Dáva mi 30€ za tich 8 hodin ale chcela som vedieť či je to primeraná suma či to nieje veľa alebo malo
@lenka2940 podla mna je to dost. A asi ma online vyucovanie, tak sa mozes troska s nim doucit, co treba 😉
@lenka2940 my sme mavali aupair, ta u nas aj byvala, jedla,...proste clen domacnosti a platili sme jej 400€ mesacne. Denne strazila tak 6 hod, 2 dni volno. Niekedy len 4, proste ako sme potrebovali. Musela odist skor, tak potom dievcatu, ktore knnam len chodilo sme platili 500. Ale ked sme len potrebovali poztrazit, lebo vysetrenie a podobne veci, ze to nebolo pravidelne, tak jedna brala 6€ hod a druha 10
@amelie2017 ja by som bola taká podozrievavá, že by som dala plyšakovi do oka malú kameru (ako vo filme 🤣🤣), ja by som sa bála , že je to cudzí človek a či neubližuje deťom.
Veľká paranoja viem 🤷🙅🥴
@brna1989 no s prvou auapair sme mali velmi zlu skusenost. A to mala skvele referencie, aj som volala s mamami, kde pracovala pred tym. Ale potom sme nasli skvele dievca, doteraz sme v kontakte. A tie lokalne dievcata sme poznali, obe boli dcery nasich kolegyn, jedna kamaratova frajerka.
@amelie2017 ..mna to napadlo tak trochu v rámci srandy, s tým mackom a v oku kamera 😁🤣 a vlastne to nemusí byť celkom len kvôli prípadnému zlému zaobchádzaniu s deťmi ,ale kamera poslúži , keby bolo prípadne zaobchádzanie s manželom zase až príliš kladne 🤣🤣🤣 dve muchy jednou ranou 😁
( Samozrejme to nenaražam na teba a tvoju domácnosť, to len taká nevinná , dúfam že vtipná vsuvka k téme ) 🤸🤸
@lenka2940 podla mna primerana cena...
@mirka17 to mas nejaku drahu opatrovatelku...tych 7-10eur sa plati, ked to je na hodinu-dve, a nie 8h denne🙊 a este k tomu k 8r chlapcovi, ved toho uz netreba prebalovat, krmit, to je uz velky samostatny chlapec...ved si zrataj, ze 8h denne po 8e, to mas akoby 1280eur cisty mesacny plat. V hrubom by to bolo cca 1700...ved tolko nezarobi casto ani clovek s VS vzdelanim 🙊
Niektore uz ozaj nevedia, kolko pytat a niektore sa naopak nechaju zdierat.
My sme v BA a mali sme opatrovatelku na 4,5h denne, kazdy den, a mala 550 v cistom mesacne.
Cize 90h mesacne, hodina vysla teda 6 eur.
Myslim, ze to bola primerana cena.
@brna1989 jasne, ved aj nas to napadlo, ze kde by sme ju schovali 😀 ale pri druhej sme uz mali alarm a dalo sa aspon fotit obyvacku, tak som obcas kukla, co robia, alebo pustila odposluch 😀 ale to len prve dva tyzdne, naozaj bola super a bola som v klude pri nej.
@kayyaa áno to máš pravdu, 7 - 10 € sa platí na pár hodín, ja vačšinou platim za 3 - 4 hodinky, tých 8 € ale za tri deti, 6 euro je štandard na dieťa plus za každé dieta plus 1€ na hodinu, preto ma to výchadza tých 8 €, a je to super cena. Samozrejme ak by som mala platít na 8 hodín a celý týžden tak je to vela, tam by som sa dohodla paušalne, nie takto na hodiny. Ale aj tak dotýčna nedostáva ani 4 € na hodinu a stara sa celý den, a pritom niekto venčí psa za 10 € na hodinu to je ten paradox.