Dobrý deň.
Viete mi odporučiť ceľustného ortopéda,na zubný strojček pre dcéru v Bratislave?
@monissa poisťovňa len vo výnimočných prípadoch uhrádza celú liečbu, takže všade budeš doplácať. Úprimne ani som to neskúmala, tak či tak zadarmo by som to nemala nikde. Chovančíková je určite drahšia ako mnoho iných ale stále nie najdrahšia a za mňa sa tá investícia určite oplatila, ona je skvelá aj ako človek, aj ako profesionál.
@sissy27 dakujem za informacie...dobre viem ze zadarmo to urcite nebude a viem ze tie strojceky su dost drahe a viem ze poistovna aspon ta moja sice malo ale aspon nieco preplaca,takze ak sa bude dat chcem ortopeda co je zazmluvneny s poistovnami...ale nepochybujem ze vas kontakt je dobry a ze ste spokojna
Dr. Alexandrova, Karlova ves
Mudr Koronthaly na Tehelnej
Začínali sme s dcerou na Tehelnej, ale pan zubar sa odobral asi po 3 rokoch na pravdu božiu. Zohnali sme MUDr. Klímovú s jej týmom, velkí profíci tam sú.
Dcéra nemala ukončenú liečbu v tom čase. Fotenie chrupu, vyhodnotenie, konzultácia s rodičmi. Pokračovanie liečby.
http://www.ortodentik.sk/kontakt/
@monissa MDDR.Novakova Anna v poliklinike Karlova Ves. Chodime uz 3 roky. Mila mlada pani doktorka, moderna ambulancia.