Čeľustný ortopéd v Bratislave

monissa
25. dec 2021

Dobrý deň.
Viete mi odporučiť ceľustného ortopéda,na zubný strojček pre dcéru v Bratislave?

makica
25. dec 2021

@monissa MDDR.Novakova Anna v poliklinike Karlova Ves. Chodime uz 3 roky. Mila mlada pani doktorka, moderna ambulancia.

sissy27
25. dec 2021

@monissa MUDr. Chovančíková, 3Sdent

monissa
autor
25. dec 2021

@sissy27 to je sukromna klinika tam asi poistovna nepreplaca..su cenovo drahy?

sissy27
25. dec 2021

@monissa poisťovňa len vo výnimočných prípadoch uhrádza celú liečbu, takže všade budeš doplácať. Úprimne ani som to neskúmala, tak či tak zadarmo by som to nemala nikde. Chovančíková je určite drahšia ako mnoho iných ale stále nie najdrahšia a za mňa sa tá investícia určite oplatila, ona je skvelá aj ako človek, aj ako profesionál.

monissa
autor
25. dec 2021

@sissy27 dakujem za informacie...dobre viem ze zadarmo to urcite nebude a viem ze tie strojceky su dost drahe a viem ze poistovna aspon ta moja sice malo ale aspon nieco preplaca,takze ak sa bude dat chcem ortopeda co je zazmluvneny s poistovnami...ale nepochybujem ze vas kontakt je dobry a ze ste spokojna

zoeeoz
25. dec 2021

Dr. Alexandrova, Karlova ves

zuzike123
26. dec 2021

Mudr Koronthaly na Tehelnej

monissa
autor
26. dec 2021

@zuzike123 ďakujem ,vyskúšam zavolat

duves
7. jan 2022

Začínali sme s dcerou na Tehelnej, ale pan zubar sa odobral asi po 3 rokoch na pravdu božiu. Zohnali sme MUDr. Klímovú s jej týmom, velkí profíci tam sú.
Dcéra nemala ukončenú liečbu v tom čase. Fotenie chrupu, vyhodnotenie, konzultácia s rodičmi. Pokračovanie liečby.
http://www.ortodentik.sk/kontakt/

22bosorka
13. jún 2022

@zoeeoz prosím máte s ňou dobre skúsenosti ?

zoeeoz
13. jún 2022

@22bosorka jasne, mala som od nej strojček na výške, cca 7 rokov dozadu 🙂 jediná mi hneď nehovorila, že musím trhať zuby.. sestričky milé a aj pani doktorka veľmi milá